Nyheder5. maj 2014

Fræk betjent vender tilbage

Eddie Murphy-fans kan glæde sig til 2016
Det er efterhånden nogle år siden, vi første gang så Eddie som Beverly Hills Cop
Det er efterhånden nogle år siden, vi første gang så Eddie som Beverly Hills Cop
 Foto: All OverEr man fan af de tre oprindelige "Beverly Hills Cop"-film, eller på dansk "Frækkere end politiet tillader", skal man måske lige vente et øjeblik med at holde vejret i spænding.

For godt nok er der en ny, fjerde film på vej, men den vittighedsspyende betjent kan først ses i biograferne om knap to år. Helt præcist den 25. marts 2016. Det skriver filmsiden Deadline.

LÆS OGSÅ: Eddie Murphy gift på Tahiti

Fremtiden for den hyperpopulære filmserie har ellers ikke altid været så skrevet i sten, som den nu ser ud til. Tilbage i 2011 fortalte seriens hovedperson Eddie Murphy, at han var i gang med en tv-udgave med Axel Foleys søn som omdrejningspunkt.

Den amerikanske kanal CBS lod holdet producere en timelang pilot, men droppede projektet kort før, det for alvor kom i gang i maj 2013.

LÆS OGSÅ: Se Eddie Murphys labre, voksne datter i bikiki

Filmseriens fjerde udgave vender tilbage til Foleys hjemby Detroit. Forfatterne bag er Josh Appelbaum og Andre Nemec, der har skrevet film som "Mission
Impossible - Ghost Protocol" og "Teenage Mutant Ninja Turtles".

Instruktøren er Brett Ratner, der også blev kædet sammen med endnu en film i serien helt tilbage i 2008. Dengang lød udgivelsesdatoen på en dag i 2010. "Beverly Hills Cop 4" har altså været undervejs i otte år, når den forhåbentlig får sin endelig premiere i 2016.

LÆS OGSÅ: Eddie Murphy tager faderskabstest

Sponsoreret indhold