Hollywood14. juni 2007

EDDIE MURPHY: TAGER DNA-TEST

Langt om længe har Eddie Murphy taget den DNA-test, der skal fastslå, om han er far til Melanie Brown's 2 måneder gamle datter Angel. Det har Melanie slet ikke været i tvivl om og lige siden, hun offentligt fortalte, at hun var gravid, har hun hævdet, at den 46-årige skuespiller stod bag befrugtningen
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/min-mappe/eddie-murphyweb-jpg.jpg

Langt om længe har Eddie Murphy taget den DNA-test, der skal fastslå, om han er far til Melanie Brown's 2 måneder gamle datter Angel. Det har Melanie ikke på noget tidspunkt været i tvivl om.
Lige siden, hun offentligt fortalte, at hun var gravid, har hun hævdet, at den 46-årige skuespiller stod bag befrugtningen.

Den tidligere Spice Girl og komikeren datede i en periode sidste år, indtil Murphy pludselig slog op for åben skærm. Siden har han nægtet ethvert kendskab til barnet og har slet ikke set den lille skabning, efter hun kom til verden den 3. april på hans fødselsdag.

Men ikke nok med, at skuespilleren ikke vil kendes ved barnet. Indtil fornylig nægtede han simpelthen at få det afgjort med en fadderskabstest. Derfor truede den stædige Mel-B med at hive Eddie i retten for at få afgjort fadderskabet.

Truslen har langt om længe virket. I mandags var både baby Angel og den formodede far en tur på hospitalet for at få taget blodprøver. Resultatet foreligger når som helst - men kan lade vente på sig i indtil tre måneder.

Sponsoreret indhold