Nyheder27. december 2016

Fortidens flødedreng: Fans forventer stadig bar mave

Peter André havde bar mave i 90'erne. Det er 20 år siden, men han forventes stadig at ligne sit 20-årige jeg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter_1.jpg
 Foto: All Over Press)

Peter André havde hele pakken i halvfemserne. Den smørbløde stemme, det pomadeglinsende hår, den trimmede overkrop og det mest fortryllende smil, der fik kvinder til at dåne, når han dansede rundt med bar mave i videoen til hittet "Mysterious Girl".

Men selv om sangeren havde sin storhedstid for godt 20 år siden, oplever han stadig, at folk forventer, at han ser lige sådan ud i dag.

- Selv om jeg er 43 år i dag, og videoen blev filmet for over 20 år siden, så forventer folk stadig, at hvis jeg tager min trøje af, så ser jeg stadig ud, som jeg gjorde dengang, røber den britiske sanger.

- Men jeg ser altså ikke sådan ud mere. Jeg kan stadig se godt ud, men det er bare ikke det samme som dengang, griner han.

"Mysterious Girl"-sangeren husker tydeligt, hvordan mænd som Jean-Claude Van Damme og Marky Mark definerede datidens mandlige skønhedsideal.

- Jeg kan virkelig ikke lide at blive sammenlignet med den, jeg var dengang, for jeg er en anden person nu, fortæller Peter André.

https://imgix.seoghoer.dk/ungpeter.jpg
 (Foto: All Over Press)

Sådan optrådte Peter André i 1996. (Foto: All Over Press)

I dag er hjerteknuseren far til fire biologiske børn og er blevet gift for anden gang med en ung læge, der i slutningen af november fødte deres andet fælles barn. Sangeren har to børn fra et tidligere ægteskab med modellen Katie Price.

- Presset er anderledes nu, fordi mit liv er anderledes. Jeg har en familie nu, og de vil altid være min førsteprioritet, slår halvfemserstjernen fast.

Petér Andre spiller stadig koncerter i England, men næste år kommer han til Danmark, når "Vi elsker 90'erne"-karavanen igen ruller ud i det danske land.

Sponsoreret indhold