Nyheder26. maj 2017

Forelsket Pelle om Claudia Rex: Jeg har lavet en overscoring

- Jeg har landet Danmarks smukkeste pige, er du sindssyg, jeg har lavet en overscoring langt op til universet, fortalte Pelle Emil Hebsgaard til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rex_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det spritnye par Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard kunne næsten ikke holde sig fra hinanden, da de fortalte om deres kærlighed i Tivoli til premieren på musicalen "Into the woods".

– Vi passer bare sindssygt godt sammen. Det er tandhjul, der bare slår klik, og alting er faldet i hak de seneste to uger, fortalte en smaskforelsket Pelle Emil Hebsgaard til SE og HØR.

Og han kunne ikke skjule sin begejstring for sin yndige "Vild med dans"-danserinde, Claudia Rex.

- Jeg har landet Danmarks smukkeste pige, er du sindssyg, jeg har lavet en overscoring langt op til universet, udbrød skuespilleren begejstret om sit nye forhold til Claudia Rex.

Heldigvis for Pelle, mener den dejlige danser ikke, at hun har scoret ned.

– Vi er meget forelskede, kvidrede Claudia Rex.

I marts gik dansebaben og dj’en Kaper Svenstrup fra hinanden – og nu blot et par måneder senere er Claudia forelsket på ny.

– Jeg er meget glad og lykkelig. Og helt teenageforelsket, så det er dejligt, jubler Claudia til SE og HØR og har svært ved at skjule, at hun svæver rundt på en lyserød forårssky.

Det nye kendispar er ikke helt fremmede for hinanden.

Således har de flere fælles venner – heriblandt skuespiller Johannes Nymark, som Claudia dansede ind på andenpladsen i ”Vild med dans” for tre år siden, og Grand Prixstjernen Tim Schou.

– Ja, vi kendte godt hinanden lidt i forvejen, for vi har jo fælles omgangskreds. Men det er meget nyt, at vi er kærester. Nok et par uger eller sådan, lyder det fra frøken Rex, der stadig bor i huset i Stenløse nord for København, som hun før bruddet delte med Kasper Svenstrup.

Jyskfødte Pelle, som før dannede par med silden Kim Valliant, huserer i hovedstaden på hippe Vesterbro.

Se flere billeder af Claudia Rex i galleriet herunder

Fra kyske Rex til Claudia Sex

null

Sponsoreret indhold