"Forbrydelsen"-stjerne sælger sin millionvilla

Mikael Birkkjær sælger sin store villa i Valby.

Mikael Birkkjær sælger sin store villa i Valby.

Foto: All Over

Skuespilleren Mikael Birkkjær, der blandt andet er kendt fra hitserierne "Borgen" og "Forbrydelsen II", er på udkig efter et nyt sted at bo.

Den 57-årige tv-stjerne satte i sidste uge sin 140 kvadratmeter store villa i Valby til salg, og for interesserede købere lyder forhandlingsoplægget ifølge Boliga.dk på 6.298.000 kr.

Mikael Birkkjær købte huset sammen med sin daværende kone, skuespillerinden Tammi Øst, i 1999 for 1.817.000 kr., og han kan således se frem til en ganske god handel, hvis det lykkes at få solgt boligen til udbudsprisen.

Mikael Birkkjær har også boet i huset med Marlene Busk Jensen, som flyttede ud i november 2012.

Den køber, der flytter ind, får blandt andet adgang til seks værelser, sydøst-vendt udestue, et stort køkken og en grund på i alt 840 kvadratmeter. Huset er ifølge mægleren en af de bedst beliggende ejendomme i Valby.

Mikael Birkkjær kan glæde sig over, at det generelt går godt på det københavnske villamarked.

Priserne i Valby har været svagt stigende det seneste års tid, og salgstiden - det vil sige hvor længe, det tager af finde en køber til husene - er ifølge Boligas seneste statistik faldet fra 87 dage i efteråret 2014 til 72 dage i det seneste kvartal.

Du kan se flere billeder af Mikael Birkkjærs villa hos mægleren.

(Foto: Home)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close