Nyheder11. maj 2015

Første gang i 10 år: Nu skal Brad og Angelina spille sammen

Skal portrættere et ægtepar i krise
Af af
Brad Pitt og Angelina Jolie skal spille over for hinanden i en ny film. Her ses de sammen i 'Mr. and Mrs. Smith' fra 2005
Brad Pitt og Angelina Jolie skal spille over for hinanden i en ny film. Her ses de sammen i 'Mr. and Mrs. Smith' fra 2005
 Foto: AOP



10 år efter at Brad Pitt og Angelina Jolie for første gang spillede sammen i en film og forelskede sig, kaster ægteparret sig nu ud i en ny film sammen.

Det celebre par skal således spille over for hinanden i dramafilmen 'By The Sea', som også er instrueret og produceret af Angelina Jolie.

Det skriver kino.dk.

Filmen handler om den tidligere danser Vanessa (Jolie) og den amerikanske forfatter Roland (Pitt), hvis ægteskab er ved at falde helt fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Ethan Hawke: Sådan stjal Brad Angelina

Det ændrer sig dog, da ægteparret havner i en lille, fredelig by ved den franske kyst og bliver draget af de interessante indbyggere.

'By the Sea' er inspireret af europæisk film og teater fra 60'erne og 70'erne.

Angelina Jolie og Brad Pitt havde ellers i mange år svoret, at de ikke ville spille over for hinanden. Det var af hensyn til deres seks børn - parret ønskede nemlig, at der altid var en forælder, der kunne være hos børnene.

Angelina Jolie og Brad Pitt mødte hinanden under optagelserne til 'Mr. And Mrs. Smith' i 2005.

LÆS OGSÅ: Tillykke: Brad Pitt og Angelina Jolie er blevet gift

Her spillede de det tilsyneladende helt normale ægtepar John og Jane Smith, der går til parterapi for at finde vej ud af deres ægteskabelige krise. I virkeligheden er parret dog begge højt betalte og sædeles effektive lejemordere - og pludseligt går det op for parret, at de er blevet hyret til at likvidere hinanden.

Det var under optagelserne til denne hæsblæsende romantiske action-komedie, at Brad Pitt og Angelina forelskede sig. De giftede sig i august 2014 og har siden fået seks børn.

Den kommende film, 'By The Sea', får amerikansk premiere 13. november.

Sponsoreret indhold