Nyheder18. januar 2014

Før EM-braget: Her er Mikkel Hansens kæreste

Se håndboldheltens helt private scoring, der vil gøre alt for ham
Mikkel Hansen vil helst tale om sin sport, men hans bedre halvdel har ikke noget imod at fortælle, hvordan de lever deres liv sammen
Mikkel Hansen vil helst tale om sin sport, men hans bedre halvdel har ikke noget imod at fortælle, hvordan de lever deres liv sammen
 Foto: All Over



På håndboldbanen er han en af de helt store topscorere.

Uden for banen koncentrerer han sig om en enkelt scoring.

Den 26-årige håndboldhelt, Mikkel Hansen har i årevis dannet par med den smukke brunette, Julie Olivia Hviid Andreassen.

Mikkel Hansen: I mystisk spa bad

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4fdcd883eacb45eb907b8afb69f82aa4.jpg


Mikkel Hansen og Julie Andreasen i sommeren 2012 (Foto: All Over)

De fandt sammen i 2009, og har siden hængt sammen som ærtehalm.

Først boede parret sammen i en lejlighed i København.

Da Mikkel Hansen i sommeren 2012 skrev under med en håndboldklub i Paris, smed Julie alt, hvad hun havde i hænderne og flyttede med sin mand til den franske hovedstad.

Mikkel Hansen: Manden med den spøjse tøjstil

Med flytningen måtte hun opgive sit studie og tage afsked med venner og familie.

- Jeg ringede hjem og græd. Men jeg var aldrig rigtigt i tvivl. Det føltes helt naturligt at følge Mikkel. Vi er enormt glade og lykkelige sammen, så hvis vi lige pludselig skulle til at bo hver for sig i to forskellige lande, ville det simpelt hen være for trist, har hun fortalt til Alt for damerne.

Siden er hun begyndt at studere i Paris, men det er stadig Mikkel Hansen, der er centrum om deres fælles liv sammen, og det har Julie det godt med.

- Lige siden jeg mødte Mikkel, har det været hans liv, det har handlet om. Jeg føler ikke, at der går noget af mig af den grund. Jeg sørger for, at jeg får vendt det til noget positivt. Jeg lærer et nyt sprog og en ny kultur at kende, lyder det fra Julie.

Lørdag aften er det så spansk, Mikkel Hansen og Danmark skal forsøge sig på - EM-braget fløjtes i gang klokken 20.30 på TV2.







Sponsoreret indhold