Nyheder23. august 2016

Følger efterlader Sarah Grünewald i tårer

TV-værten Sarah Grünewald måtte knibe en tåre, da en af hendes følgere sendte hende et særdeles følsomt digt om sønnen Luis
https://imgix.seoghoer.dk/media/6ed8dc14357e4ffdbbbaa47bbc4c1031.jpg
 Foto: Niels S. Andersen

Sarah Grünewalds søn Luis blev født med dobbelt læbespalte, og for ikke så længe siden blev den lille fyr opereret. Nu er han også kommet hjem i familiens skød, og de kunne ikke være lykkeligere.

Lykken er dog imidlertid noget, om Sarahs mange følgere på de sociale medier deler med den hårdt prøvede familie. En følger, Thorvald Duus, har sågar fundet poisien frem for at støtte "Vild med dans"-værten og hendes famlie.

Det resulterede i et digt, der mildest talt har fanget Grünewalds opmærksomhed. Digtet er nemlig skrevet til hende via Facebook, men det gjorde så meget indtryk på hende, at hun lagde det på på Instagram, så alle følgerne kunne nyde de smukke ord.

Selv skriver hun til digtet, at det er overvældende fint, og at det er sjældent, at fremmede kan røre hende til tårer på den måde. Læs digtet nedenfor.

På Instagram har digtet fået over 2000 likes og de positive kommentarer kommer også i en lind strøm.

Sarah Grünewald har sønne Luis sammen med manden Rasmus Backhaus. Den lille knøs skal igennem flere operationer, men indtil videre er familien naturligvis glad for, at have sønnen hjemme fra hospitalet.

Og den store opbakning er heller ikke til at komme uden om.

På billedet neden for ses billedet af lille Luis efter hans første operation.

Sponsoreret indhold