Nyheder4. august 2016

Nu skal Sarah Grünewalds søn opereres

Sarah Grünewalds søn, Luis, skal snart opereres for sin læbespalte. På Instagram skriver hun dog, at hun kommer til at savne "næbbet".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1sarah.jpg
 (Foto: All Over Press)

For fire måneder siden skiftede tv-værten og skuespillerinden Sarah Grünewald filmsets og tv-studier ud med barselslivet, da hun fødte sit første barn, Luis.

Dengang kunne "Vild med dans"-værten fortælle på sin Instagram, at lille Luis skulle opereres for sin medfødte læbespalte på Rigshospitalet i august.

Og nu er det snart ved at være tid til, at sønnen skal opereres. Det fortæller Sarah Grünewald på sin Instagram-konto, hvor hun også har delt et billede af sin lille søn.

- Nu er der faktisk ikke længe til, at Luis skal have lukket hans lille læbe, skriver tv-værten og fortsætter:

- Vi er i de absolut bedste hænder på Riget, og jeg er så tryg.

Sarah Grünewald fortæller dog, at hun kommer til at savne sin søns læbespalte, som hun på Instagram kalder for det lille næb.

- Denne her stående spalte dreng er uden tvivl noget af det lækreste, jeg nogensinde har set, og det bliver simpelthen så hårdt at skulle lægge syv kilo kærlighed i narkose og for altid sige farvel til mit yndlingsnæb! Jeg vil prøve at være tapper, når tiden er, og så må Luis trøste mig og Ras (skuespillerindens mand, red.), når han vågner fra drømmeland, fortsætter "Tomgang"-skuespillerinden.

Hun skriver i samme omgang også, at hun godt ved, at det bedste for hendes søn er, at spalten bliver opereret væk, men hun lægger alligevel vægt på, at både hende og kæresten mener, at han ser helt perfekt ud med sin dobbelte læbespalte.

Sarah Grünewalds graviditet med Luis blev offentliggjort på live-tv under sidste sæson af "Vild med dans". Tv-værten har desuden tidligere skrevet på sin Instagram-konto, at begge forældre godt kendte til Luis' læbespalte under graviditeten, men at de ikke vidste, hvor lækker han ville se ud med den.

I alt skal Luis undergå tre operationer.

Sponsoreret indhold