Nyheder2. juli 2015

Flyvende dillere og bryster: Se video fra årets Nøgenløb

Traditionen tro blev solbrændte og tømmermændsramte kroppe luftet, da 30 drenge og piger løb om kap i det ’prestigefyldte’ nøgenløb på årets Roskilde Festival. Se videoer af herlighederne her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20150702-wen-roskilde-1.jpg
 Kaspar Wenstrup

Af Alexander Borch og Line Frandsen

Med temperaturer på den gode side af 25 grader gav det måske meget god mening, hvorfor 15 piger og 15 mænd for kort tid siden smed alt tøjet i Dream City-området på Roskilde Festivalen.

Dog var det ikke for at køle kroppen, at klunset røg af – for de 30 festivalgæster var nemlig dette års deltagere i det ’prestigefyldte’ nøgenløb. Og det blev Line Marie og Jakob, der løb med sejren - for Line Maries vedkommende var det endda tredje gang, at hun vandt. Det var derimod første gang, at Jakob deltog i det eftertragtede løb. Men det afholdt ham altså ikke fra at vinde.

Her kan du se et par videoer fra årets løb - det er vinderen Jakob, der kommer spurtende i begyndelse af den første video:

Og her kan du se, hvordan det ser ud, når et løb med 30 nøgne mænd og kvinder skydes i gang:

Startskuddet lød omkring kl. 14:00, hvor de ivrige og kampklare festivalgæster fik gang i fødderne for at nå over målstregen som den første.

Tidligere år har præmien til årets hurtigste kvinde og mand været én partoutbillet til næste års festival, men siden 2014 har præmien været én, der falder i god jord hos vinderen med det samme.

Jakob og Line Marie fik således hver en 'overlevelsespakke', der med garanti vil sørge for at holde dem i live, indtil festivalen slutter på lørdag.

Overlevelsespakken indeholder blandt andet bacon og kondomer og ”alt mulig ragelse”, som én af personerne i Dream City udtalte kort før, startskuddet lød.

Sponsoreret indhold