Nyheder10. juni 2015

Roskilde Festival melder udsolgt

Igen i år har Roskilde Festival solgt alle deres billetter i god tid inden start
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_roskilde_aop.jpg
 All Over Press

Roskilde Festival begynder senere på måneden, men allerede nu kan de røde lamper tændes, da festivalen kan melde udsolgt af samtlige 80.000 partout-billetter.

Ifølge festivalen er billetsalget ikke gået så hurtigt siden midt i 1990'erne.

Og det glæder festivalens talskvinde, Christina Bilde, sig naturligvis over.

- Det er fantastisk, at så mange tusinder af deltagere går efter den fulde festivaloplevelse, hvor de bliver en del af et unikt fællesskab gennem otte dage.

- Samtidig betyder det, at vi kan se frem til endnu engang at leve op til vores non-profit formål og donere et større millionbeløb til velgørende formål. Det er jo en rigtig dejlig fornemmelse at starte en festival med, siger hun i en pressemeddelelse.

Hvis man sammenligner billetsalget med sidste år, er det gået knap en uge hurtigere. I 2013 blev der til gengæld slet ikke udsolgt af billetterne.

[node:aller-related-content]

Roskilde Festival oplyser, at der forsat er endagsbilletter til onsdag, torsdag og fredag, mens lørdag, hvor festivalens altoverskyggende hovednavn, Paul McCartney, spiller, er totalt udsolgt.

Festivalen varer otte dage og afvikles mellem lørdag den 27 juni og lørdag den 4. juli.

Øverst på plakaten står navne som Paul McCartney, Pharrell Williams, Kendrick Lamar, Disclosure, Florence + The Machine, Muse og Mew. I alt optræder 175 musikkunstnere på festivalen.

Sponsoreret indhold