Nyheder 25. marts 2014

Flytter sammen med kæresten

Men officielt leder komikeren Jonatan Spang stadig efter den rette
Jonatan Spangs kæreste flytter ind i lejligheden på Vesterbro
Jonatan Spangs kæreste flytter ind i lejligheden på Vesterbro
Foto: All Over- Jonatan Spang VIL giftes i 2014! Efter en mislykket skilsmisse i 2013 med 42 kvinder, har Jonatan Spang besluttet at fortsætte sin søgen efter den helt rigtige brud i foråret 2014.

Sådan står der på komikerens hjemmeside, der for tiden er lyserød og prydet af et billede af Jonatan i gifteklar påklædning med en maskeret brud på ryggen.

LÆS OGSÅ: Se Jonatan Spangs hemmelige veninde

Siden og teksten derpå reklamerer tydeligvis for showet "Jonatan Spangs bryllup", der er blevet forlænget. Men hvad både hjemmeside og den sjove herre selv undlader at fortælle er, at han allerede har fundet en kvinde for længe siden.


Jonatan Spang med sin labre frøken Lykke på armen (Foto: Mikael Rieck)

LÆS OGSÅ:Jonatan Spang kysser med Johanne Schmidt-Nielsen

I maj sidste år kunne SE og HØR afsløre, at Jonatan Spang var blvet kærester med den 13 år yngre pædagogstuderende Paulina Lykke. Og på trods af Jonatans 42 bryllupper og dertilhørende skilsmisser er de sammen endnu.

Faktisk kører kærligheden så meget på skinner for parret, at de har valgt at slå pjalterne sammen og dele dobbeltseng på fast basis. Det afslører Paulina på sin facebook-profil.

- Nu smider jeg det lyserøde veloursæt ud og forlader Amager til fordel for hipstercap, speltbrød og kærlighedslivet på Vesterbro. Jeg er vild med det og ham jeg flytter ind hos, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Jonatan Spang: Jeg skal skilles


Paulina Lykke fortæller forelsket om sin nye tilværelse som Jonatan Spangs samlever (Foto: Paulina Lykke, facebook)

Alt imens den unge kæreste pakker sine pigeting sammen og rykker ind i komikerhyblen, fortsætter Jonatan Spang sin bryllupsturné rundt i landet.

Og finder han mod forventning ikke en brud derude, så han kan få sit ønske opfyldt og blive gift i 2014, kan han jo heldigvis nøjes med at lede i sin egen lejlighed, når han kommer hjem.

LÆS OGSÅ: Se Jonatan Spang flå i stangenSponsoreret indhold