Nyheder 5. august 2011

Flere dansere afsløret

Deltagerne i dette års Vild med dans pibler frem. Se de nyeste her
Af af
Foto: All Over

Det nye hold til det evigt populære danseprogram er delvist ved at blive afsløret. Lige siden første sæson har rygterne svirret omkring kommende Vild med dans-deltagere, men nu er fem navne helt sikre til efterårets program.

Der er tale om skuespilleren Hella Joof, bokseren Patrick Nielsen, sangerinden Kaya Brüel, skuespilleren Tommy Kenter og skuespilleren Nikolaj Kopernikus. TV 2 har i år valgt at afsløre dansestjernerne lidt efter lidt, og man har valgt ikke at bekræfte flere par i denne omgang.

Læs også: Ny Vild med dans-deltager afsløret

- Jeg vil ikke bekræfte flere navne. Vi lukker først navnene ud, når parrene har mødt hinanden, erklærer underholdningschef Gitte Madsen, TV 2, til Ekstra Bladet.

Overfor SE og HØR bekræfter en anden fra TV2 dog endnu en deltager.

-Al Agami skal danse med i "Vild med dans", er det ikke fedt?, siger TV2s presseansvarlige for lårsvingershowet Katarina Brøchner til SE og HØR.

Ekstra Bladet erfarer dog, at der også blandt de professionelle dansere er sket flere ændringer. Thomas Evers Poulsen, Vickie Jo Ringgaard, katrine Bonde og Mie Moltke har alle meldt afbud i år. Men de mandlige seere vil sikkert blive glade for, at veldrejede Viktoria Franova og søde Marianne Eihilt er tilbage på sendefladen.

Sponsoreret indhold