Nyheder3. august 2011

Ny Vild med dans-deltager afsløret

Årets 2. deltager er en vildbasse – se hvem her!
Tommy Kenter er klar til at gøre dansegulvet usikkert
Tommy Kenter er klar til at gøre dansegulvet usikkert
 Foto: All Over

Der bliver uden tvivl skruet op for humøret i årets udgave af Vild med dans, Tommy Kenter er nemlig blandt årets dansere.

Den altid farverige skuespiller er kæmpefan af tv-programmet, så han var slet ikke til styre, da han blev spurgt, om han ville deltage.

- Jeg ser altid "Vild med dans", og jeg elsker det. Det er vanvittigt underholdende, og dans er den mest inciterende måde, man kan bevæge sig på. Det vil jeg rigtig gerne lære, fortæller 61-årige Kenter til BILLED-BLADET.

Voldbollede lagkage

Tommy Kenter er kendt for ikke at være bleg for at lave lidt sjov og ballade, såsom at blive lidt for kropslig med en lagkage til en prisuddelingsfest, og han har bestemt ikke tænkt sig bare at lade stå til, når han får danseskoene på.

- Det kan godt være, jeg er udset til at være ham den gamle, der ryger ud først, men så let slipper de ikke, forklarer han.

Det vides endnu ikke, hvem den folkekære skuespiller skal danse med, men det er tidligere sluppet ud, at den syngende skuespillerinde, Kaja Brüel deltager sammen med Steen Lund.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d6f44623e2694e04b201142f3aff5a21.jpg


Tommy Kenter er lidt af en spradebasse (Foto: All Over)


Læs også: Tommy kæmper med vægten

Sponsoreret indhold