Nyheder10. december 2009

Flemming Enevold: Har fået indopereret pacemaker

Pludselig kunne skuespilleren ikke høre, og det viste sig at være alvorligere end først antaget
Flemming Enevold er ved at være ovenpå igen efter at have fået indopereret en pacemaker
Flemming Enevold er ved at være ovenpå igen efter at have fået indopereret en pacemaker
 Foto: All Over

Flemming Enevold er i bedring efter en operation på Rigshospitalet, hvor han fik indopereret en pacemaker, skriver msnstarlounge.dk.

Skuespilleren blev i forrige uge dårlig under en forestilling på Det Ny Teater, og blev kørt på Rigshospitalet, og det endte med, at Enevold blev opereret.

- Det har været et lidt underligt forløb. Først fik jeg problemer med hørelsen - sudden deafness - og jeg var i trykkammer på Rigshospitalet. Takket være en hurtig og kompetent behandling, kom min hørelse tilbage, så jeg begyndte at arbejde på teatret igen. Men tre dage efter blev jeg igen dårlig og her konstaterede man så, at jeg stadig havde problemer, fortæller Flemming Enevold til MSN Starlounge.

Så han måtte på hospitalet endnu en gang.

- Jeg har fået sat en pacemaker ind under kravebenet, og der går nu elektroder gennem nogle vener til hjertet, så det kan få de elektroimpulser, det skal have, siger den 57-årige skuespiller

Flemming Enevold hviler sig nu derhjemme og venter på, at det hele vokser sammen, så han kan genoptage sin meget roste rolle som Jean Valjean i Det Ny Teaters opsætning af Les Misérable.

Sponsoreret indhold