Nyheder 23. september 2009

Flemming Enevold: Udsat for hetz

Han har mere at lave end nogensinde og er superpopulær, men sådan har det ikke altid været

På biograflærredet kan han ses i "Headhunter", på Det Ny Teater i "Les Misérables" og på TV2 i serien "Store drømme". Fra på søndag toner han frem i de splinternye afsnit af DR1's "Forbrydelsen".

Den tidligere teaterchef har atter fuldt blus på skuespillerkarrieren - men alting har ikke altid været lige sjovt.

- Som chef for Gladsaxe Teater var jeg på et tidspunkt udsat for en hetz, hvor jeg blev beskyldt for alskens svindel og bedrag. Som det viste sig, var der ikke noget at komme efter.
- Jeg blev da også bedt om at blive og var desværre ubesindig nok til at lade mig overtale. Men jeg var blevet såret på min ære, og forløbet havde stresset mig.
Og det var grunden til, at jeg bogstaveligt talt kortsluttede i forbindelse med en lukket premiere på mit show "Oplyst enevælde", fortæller Enevold til familiejournal.dk.

Blackout

- Inden jeg skulle på scenen, løb jeg mig en tur - og vidste pludselig ikke, hvor jeg var! Jeg havde en idé om, at jeg var med i en film. Men da jeg fandt min bil og fik kigget i mit manuskript, kunne jeg ikke genkende teksten.
- Jeg valgte at gå på scenen og annoncerede, som sandt var, at jeg ikke anede, hvad det her drejede sig om. Og jeg gennemførte faktisk showet.

- Min særprægede tilstand var tydelig for enhver, men folk forstod instinktivt, hvad der var fat. Og heldigvis var der kun venner og bekendte til stede, fortsætter skuespilleren.

Læs, hvad der har gjort, at Flemming Enevold i dag er ovenpå igen på www.familiejournal.dk


Sponsoreret indhold