Nyheder22. december 2016

Filmbranchens slemme dreng elsker hjemlig julehygge

Skuespilleren Roland Møller nyder at tage hjem til sine forældre, når juleaften nærmer sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/roland_moeller_1.jpg
 Foto: All Over Press

Når gaderne fyldes af mennesker, der går sammen i stimer i håb om at købe årets bedste julegave, så smutter skuespilleren Roland Møller hjem til Fyn.

For han gider hverken stresse eller presses til at være en del af det materialistiske ræs, der opstår hvert år i december.

- Det er alt det der med, at nu skal vi give hinanden gaver, og nu skal vi give hinanden kærlighed. Hvorfor kan vi ikke bare gøre det hele året? Hvorfor skal det kun lige være i den måned?, spørger skuespilleren.

- Det er det samme ræs, der foregår igen, når folk skal ud og bytte gaverne. Hele den der opskruede forbrugsfest er jeg ikke tilhænger af, fortsætter han.

Ifølge ham handler det nemlig ikke om gaverne, maden eller juletræet. Det handler om den stemning, der opstår i december måned.

Og for at stemningen skal være helt rigtig, tager den dobbelte Bodil-vindende skuespiller hjem til Odense, hvor hans forældre stadig bor.

- Jeg er der en uges tid, hvor vi holder juleaften, en stor familiekomsammen første juledag, og så skal jeg mødes med alle mine gamle venner anden juledag. Det er en tradition, der har holdt ved i over ti år, fortæller "Under Sandet"-stjernen.

Selv om traditionerne er vigtige, så har Roland Møller forsøgt at ændre lidt i dem. Han har sågar prøvet at sidde og spise sushi juleaften, men er dog vendt tilbage til det, som han kalder "det store flæskebord".

Roland Møller er lige nu biografaktuel i julekomedien "Undercover", hvor han spiller overfor komikeren Linda P.

Sponsoreret indhold