Nyheder 9. juni

Fik investering i Løvens Hule: Nu er Do Donut gået konkurs

Det er ikke mange måneder siden, at Mia Wagner pumpede penge i firmaet
I februar betalte hun en halv million kroner for en fjerdedel af firmaet, men allerede få måneder efter stoppede samarbejdet mellem Mia Wagner og Do Donuts 

I februar betalte hun en halv million kroner for en fjerdedel af firmaet, men allerede få måneder efter stoppede samarbejdet mellem Mia Wagner og Do Donuts 

Foto: Per Arnesen/DR

Det er kort tid siden, at løven Mia Wagner var så glade for Do Donuts-konceptet, at hun valgte at investere 500.000 kroner for 25 procent af virksomheden.

Men i stedet for Do Donuts skulle firmaet nok have heddet Don’t Donuts, for nu er det officielt, at firmaet ikke kan overleve.

Det er gået konkurs, skriver Ekstra Bladet, der henviser til Statstidende.

Lukkede i april

Allerede i april, få måneder efter kapitalindsprøjtningen, lå det klart, at noget var helt galt.

Her kunne Nordic Female Founders – Mia Wagners virksomhed -  fortælle, at parterne i firmaet havde valgt at trække stikket.

- Et manglende overskud på bundlinjen har udfordret driften. Vi ærgrer os over, det fælles samarbejde ikke blev længere. En stor tak skal lyde til alle, der har handlet hos Do Donuts. Det har vi værdsat, skrev Nordic Female Founders til Ugeavisen.

Donutkædens første butik åbnede i slutningen af 2020. I alt nåede kæden at have tre butikker.

Do Donuts er ikke de eneste, der har haft svært ved at tjene penge på det hullede stykke friturestegte dej.

Tilbage i december måtte Bronuts også dreje nøglen om, men blev reddet af investoren Lars Langelund Jørgensen, der købte en andel i selskabet på 50-66 procent.

Sponsoreret indhold