Kendte22. december 2021

Bronuts i chok-konkurs: Men nu kommer deres redning

Den 10. december så det helt sort ud for Bronuts, men nu har stifterne Türker Alici og Ninos Oraha god grund til at juble igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190913-161213-4-1920x1281we_2.jpg
 Foto: Stine Rasmussen/Ritzau Scanpix

Bronuts bliver genoplivet fra konkursen.

Sådan lyder de gode nyheder fra de to stiftere, Türker Alici og Ninos Oraha, som får lov til at fortsætte i selskabet. En investor har valgt at købe donut-imperiet.

- Türker og jeg er sindssygt glade for, at det lykkedes at redde Bronuts. Vi har savnet vores fantastiske kollegaer og vores endnu mere fantastiske gæster. Nu glæder vi os til at komme videre på Bronuts-rejsen sammen med dem, siger Ninos Oraha i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Fremover kører Bronuts videre under det nyoprettede selskab Bronuts Group ApS, som køber varemærkerettigheder og øvrige relevante aktiver, som er blevet brugt frem mod konkursen 10. december.

Fem butikker genåbner

Kuratoren, som har skulle gøre forretningen op efter konkursen, har tidligere meddelt, at der kunne være en redning. Der har nemlig været stor interesse for at købe Bronuts, og kuratoren har forhandlet med flere, som kunne være potentielle købere.

Men valget er altså endt på Aarhus-investor Lars Langelund Jørgensen. Han ejer 50-66 procent af selskabet, mens Türker Alici og Ninos Oraha hver ejer 20-25 procent.

Med købet er aftalen, at fem butikker skal drives videre, og at omkring 50 ansatte får lov til at beholde deres job.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/img_0324.jpg
 Foto: SE og HØR

Bronuts på Vesterbrogade i København var HELT lukket 10. december. Men i januar skal butikken åbne igen. (Foto: SE og HØR)

Det bliver butikkerne i Åbyhøj, Frederiksgade, Aarhus, Kolding, Vesterbro i København og Valby i København.

Den præcise genåbningsdag er ikke sat endnu, men det forventes, at man til januar igen kan købe de slikfyldte donuts.

En genåbning, som Bronuts-stifterne ser frem til - også selvom det ikke er alle deres donutbikse, der står til en genåbning.

- 2022 bliver et år, hvor vi lige rykker lidt tilbage på banen. Det handler om at få styr på vores forretning mere end det handler om at åbne nye butikker. Nu skal vi gøre konceptet klar til at kunne endnu mere fremover, udtaler Ninos Oraha.

Da realitystjernes kæde gik konkurs, havde de 12 butikker landet over med 184 ansatte. Der er altså dermed otte forretninger, der ikke ser dagens lys igen, og mere end 100 ansatte, der ikke vender tilbage til jobbet.

Sponsoreret indhold