Nyheder7. november 2014

Fest og farver i ’Tosset Med Ski’: Nu er Jonas og Tomas nået i mål

Se sidste afsnit af web-TV-serien her
Af af
Der er fest og farver i sidste afsnit af "Tosset Med Ski".
Der er fest og farver i sidste afsnit af "Tosset Med Ski".


Vind en skiferie

I forbindelse med web-TV-serien "Tosset Med Ski" udlodder vi i samarbejde med Nortlander en skiferie inklusiv liftkort til den heldige vinder.

Du kan vinde en Kør-Selv Ski Ferie for 2 personer i Livigno i uge 3 i 2015. I får hver et liftkort og bliver indkvarteret i
Natale House. Værdien af præmien udgør 5.698 kroner.

For at deltage i konkurrencen skal du klikke her.

I sidste afsnit af web-TV-serien 'Tosset Med Ski' står den på fest, sprut og damer, for Tomas Villum Jensen og Jonas Schmidt er nået i mål.

De to herrer har besøgt fem fede skisportsteder i fire lande i Alperne - og oplevet lidt af hvert.

Nu er de så nået til vejs ende, og det betyder for alvor fest og farver for de to herrer, som du kan se i dette sidste afsnit af den populære web-TV-serie.Se de tidligere afsnit af "Tosset Med Ski" her

I forbindelse med web-tv-serien med Jonas Schmidt og Tomas Villum Jensen kan du deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde et par ski identisk med dem, Tomas Villum løber på i "Tosset Med Ski". Det er et par Salomon X-drive 80 Ti All mountain ski. X-drive 80 Ti fra Salomon er en alsidig ski, som er bygget til fart, høj kontrol og stabilitet. Skiene og de medfølgende bindinger har en vejledende værdi af 5.200 kroner.

For at deltage i konkurrencen klik her
Sponsoreret indhold