Nyheder17. december 2016

Feriefotos: Danske stjerner stikker af fra julekulden

Sarah Grünewald, Mikael Simpson, Morten Kjeldgaard og Rosalinde Mynster nyder for tiden varmere himmelstrøg.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_grunewald_mr.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Julen nærmer sig med hastige skridt, men en del kendisser har valgt at forlade julekulden til fordel for varmere himmelstrøg.

Vild med dans-vinderen Morten Kjeldgaard er fløjet østpå og skal fejre højtiden i Thailand sammen med sin mor og bror.

Efter et travlt efterår, hvor han dansede sig i finalen med bokseren Sarah Mahfoud og tog trofæet som vinder af programmet, står den nu på daseferie i feriemekkaet Krabi.

Det viser han på Instagram, hvor han har delt et billede i bar overkrop, med solbriller på næsen og kasketten omvendt på.

- Afsted til stranden, jubler den 31-årige professionelle danser på feriefotoet.

Også Vild med dans-værtinden Sarah Grünewald befinder sig i det asiatiske paradis. Her nyder hun solens stråler med gemalen Rasmus Backhaus og parrets lille søn, Luis.

På en selfie, hvor hun sidder iført solbriller og en drink i hånden, lader hun med sine smileys bestående af et juletræ, en palme, en sol, en drink og en solbrilleklædt smiley feriefotoet tale for sig selv.

Også "Badehotellet"-stjernen Rosalinde Mynster er i Asien, men er rykket en anelse mere østpå. Den 26-årige skuespillerinde og kendisdatter nyder nemlig Vietnam, viser hun på et bikinibillede.

Mens Vild med dans-stjernerne og "Badehotellet"-baben er draget til Østen, har musikeren Mikael Simpson derimod krydset Atlanten og ferierer i øjeblikket i Californien sammen med sin familie.

Den 42-årige sanger og radiovært har blandt andet været forbi Mulholland Drive og nydt solnedgangen på Venice Beach, hvor de svajende palmer kaster skygger over solens sarte stråler, der lige så langsomt er ved at forsvinde i horisonten.

Også han lader de feriebillederne- og videoen tale for sig selv.

Se billederne og videoen her:

Kjeldgaard:

Grünewald:

Mynster:

Simpsons billede

:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold