Kendte7. juni 2016

Sådan rejser man verden rundt: Mor, jeg er okay!

Denne fyr er da herlig - og han sørger for, at hans mor ikke er bekymret, mens han ser hele verden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_3.jpg
 Foto: Instagram/momimfine/Jonathan Kubben Quiñonez

De fleste mødre har tendens til at bekymre sig om deres børn - især når de rejser ud i den store verden, og det måske ikke altid er til at kunne følge helt med.

Men det har 27-årige Jonathan Quiñonez fra Bruxelles i Belgien fundet en herlig løsning på. Han skal nemlig nok sørge for, at hans mor ikke er bekymret, selv om han er meget langt væk.

Løsningen er, at Jonathan har oprettet en instagram-konto hvor hans mor kan følge med. Men det er ikke bare hvilken som helst konto. Konceptet er, at han på hvert eneste billede rundt om i verden har et skilt med, hvor der står: Mom, I’m fine! (Mor, jeg har det godt!, red.). Og han sørger for at lægge billeder op med jævne mellemrum, så hans mor derhjemme ikke skal bekymre sig.

Ideen bag skiltet kom, da Jonathan Quiñonez, der havde solgt sin bil og sagt sit job op for at rejse verden rundt, ankom til Cuba, hvor han ikke kunne komme i kontakt med sin familie derhjemme. Efter det oprettede han instagram-kontoen @momimfine - og nu kan de løbende følge med i hans rejseeventyr hjemme i Belgien. Har du en selv et eventyr du gerne vil udleve? Se & Hør SAVER udlover I samarbejde med Go Dream Rabatkoder til alle vore læsere.

Se nogle af hans billeder her:

Sponsoreret indhold