Nyheder 25. januar 2018

Felix Smith: Stadig en drengerøv

Den 41-årige humørbombe mener selv, at han er god til at være far – og får tilfredsstillet sin indre drengerøv, når han leger med sine to sønner
Foto: All Over Press

Han styrer for 8. gang showet, når jagten på stjernespirer atter sætter ind i ”Danmark har talent”.

Selv mener Felix Smith dog ikke, at han har et særligt talent som deltagerne i TV2-programmet.

– Men jeg er god til at tale med mennesker, jeg er god til at køre bil, og jeg er god til at være familiefar. Det er jo sådan nogle rimelig hverdagsagtige ting, men dog alligevel vigtige ting at have en form for talent for, siger den karismatiske vært, da SE og HØR møder ham på Glyptoteket i København.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Mikael Rieck)

Felix har sammen med kæresten Marie Schmidt, der arbejder som kok i en børneinstitution i Charlottenlund, to sønner. (Foto: Mikael Rieck)

Felix Smith: Stadig en drengerøv

Familien består af Felix selv, kæresten Marie Schmidt, der er kok, og parrets to sønner, Theodor på ni år og treårige Arthur.

Marie har tidligere fortalt til ALT for damerne, at hun i sin tid faldt for, at Felix var en drengerøv, som samtidig var ansvarlig. 

Og selv om den charmerende skærmtrold i dag er 41 år og far til to, er der stadig ”nogle ting i ham, som ikke er så voksne endnu”, afslører han.

– Når man har to små drenge, som jeg har, får man jo lov til også at være lidt barn selv. Så jeg får stadig afløb for de ting, som man ville kalde drengerøvsagtige, hvis jeg ikke havde børn, siger han og fortsætter:

- Nu kan jeg bare sige, at jeg leger med ungerne. Så alt sådan noget med fart og tempo, biler og gadgets kan jeg stadig få afløb for med god samvittighed. Jeg synes også, at det forventes af mig på hjemmefronten, at det er mig, der er drengerøven, så Marie ikke skal være det, lyder det.

Læs mere om Felix Smith i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Sponsoreret indhold