Nyheder3. maj 2017

Felix Smith tager afsked med kær ven

Har ikke længere tid til gammel ven
https://imgix.seoghoer.dk/media/aced93312bab4926bc4916554058f713.jpg
 Foto: All over
I et patosfyldt post på Instagram tager TV-værten Felix Smith afsked med en kær ven. Det er manglende tid hos studieværten, der er årsag til, at de to ikke længere skal have glæde af hinanden.
Nu skal du ikke tro, at den populære studievært ikke gået hen og blevet en kold skid over natten, så vi iler lige med at sige, at hans 'ven' er en bil. Det er så ikke en bil, som de er flest.
Der er tale om en næsten 50 gammel åben folkevogn af den slags, der kan få folk til at vende sig om på gaden. - Siger farvel til min gamle ven. Nye veje venter dig forude med din nye ejer som har mere tid til dig end jeg har. SUK, skriver Felix. Og det er virkelig en smuk bil, som du kan se på billedet neden for:
Den blev indregistreret første gang helt tilbage den 31/12 1968. Det er ikke en bil til daglig brug, men en der skal cruises i på dage med godt vejr og i behagelig hastighed et stykke under de 100 kilometer i timen. Med mindre motoren på et tidspunkt er blevet udskiftet har bilen kun kørt sølle 74.000 kilometer siden indregistreringen, så der er stadig potentiale for mange dejlige ture i det smukke køretøj.
null

Sponsoreret indhold