Video: Fede Finn er klar med ny flot, frontsild

 
Blind høne kan også finde korn, lyder et gammelt ordsprog, der oftest bruges lidt nedsættende.
 
 
I Lennart ”Fede Finn” Johannessens tilfælde er det dog modsat.
 
Selv om bandlederen ikke kan se mange meter frem for sig, så er det lykkedes ham at skaffe et helt nyt orkester, så Fede Finn nu er klar til at turnere riget rundt med knap så fede Funny Boyz – som dem, der tidligere forlod ham sammen med sangerinden Maud Kofod.
 
Den nye sangerinde er Katrine Daugaard, som gav prøver på sin flotte vokal, da dansktop-orkestret i sidste uge præsenterede deres nyeste udgivelse i MG Petersen Familiehave på Frederiksberg. Albummet hedder sjovt nok ”Ren røv at trut i”, og Fede Finn kunne da heller ikke dy sig for at aflevere en bredside til de tidligere medlemmer.
 
– Vi har fået en vild sangerinde, og hun er ikke kristen, så hun vil gerne synge ”Jydekrogen”, der er vores største hit siden ”Kærligheden brænder”, gnæggede han ved pressemødet mellem ternede duge, sommervejr og lune deller.
 
 
Lennart har været gennem flere operationer for grå stær på det ene øje, men endnu er synet ikke blevet bedre. Og først når det dårligste øje er bedre, tør lægerne opererere på det andet.
 
– Det er ligesom et rullegardin, der er gået ned. Jeg kan ikke køre bil og kun genkende folk meget tæt på. Hvis der er lys, kan jeg se lidt, men når det er mørkt, er jeg helt på røven. Jeg kan sagtens ende i den forkerte seng uden at kunne gøre for det, griner fede Finn, som ikke har mistet sin humor.
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close