Fede Finn & Funny Boyz efter skandalen

Fede Finn og hans Funny Boyz har været gennem et sandt stormvejr. Nu er der to bands.

Fede Finn og hans Funny Boyz har været gennem et sandt stormvejr. Nu er der to bands.

Foto: Pressefoto

 
Der var røre i andedammen, da en rasende Lennart ”Fede Finn” Johannessen ved årskiftet kunne konstatere mytteri i sit band.
 
Forsangeren Maud Kofod og de øvrige bandmedlemmer valgte simpelthen at skride fra Fede Finn, mens han stod over for en række større øjenoperationer.
 
– Den havde jeg ikke set komme, sagde han bittert, men gik straks i gang med at samle et nyt hold omkring sig.
 
Det samme gjorde Maud Kofod ...
 
 
– Vi kommer med en spritny single midt i marts, og det er ny original musik, som vi selv har skrevet, fortæller Maud, som helt har afholdt sig fra at kommentere bruddet.
 
Fede Finns nye sangerinde er Katrine Daugaard, som du måske kender fra det danske Melodi Grand Prix i 2001.
 
Ellers medvirkede hun i forrige uge også i TV3’s ”Luksusfælden”, hvor Katrine bestemt ikke var tilfreds med at blive fremstillet som en uansvarlig livsnyder, der havde så lidt styr på sin konomi, at hun ikke kunne hjælpes.
 
– Programmet slutter af med, at jeg gøres til en dum tøs, der ikke har forstået noget, da jeg har brugt hele 1500 kroner for meget.
 
Men nu optog de lige op til jul, som selvsagt ikke er gratis, og begge mine børn havde fødselsdag i den måned, skrev Katrine efterfølgende til SE og HØR.
 
Kun tiden vil vise, om der er halballer nok til god økonomi for både hende og Maud.
 
 
Herunder de to nye orkestre.
 
Fede Finn & Funny Boyz er nu Finn Gustavsen på guitar, sangerinden Katrine Daugaard, trommeslager Jesper Kristoffersen, Torben Eilersen på keyboard og selvfølgelig Lennart ”Fede Finn”
Johannessen med bassen. Foto: Pressefoto.
 
Maud & Mænd beskriver sig selv som et spritnyt, men rutineret orkester efter tiden med bl.a. Fede Finn & Funny Boyz. Maud Kofod er i front som den kønne sangerinde med Robert Langkilde, Lars Andreasen og Jimmi Koldenborg som herrerne bag. Foto: Anders Koch.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close