Nyheder11. marts 2016

Farvel til Mads Christian

16-årige Mads Christian fra Gentofte færdig i X Factor efter omsang mod bedste-vennen Alex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads-christian.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)
Så gik den ikke længere for Mads Christian i X Factor.
Det fjerde liveshow blev endestationen for den 16-årige fra Gentofte. Fredag aften skulle deltagerne optræde med radiohits, og seerne sendte de to roommates Mads Christian og Alex ud i en ekstra afgørende omsang, hvor kun den ene af de to venner kunne gå videre.
Mette Lindberg havde forinden forsøgt at frasige sig muligheden for at afgøre hvilken af hendes to deltagere, der skulle forlade konkurrencen, og ville have Remee og Blachman til at fravælge Mads Christian eller Alex. Blachman var rimelig kontant, da han sendte Mads Christian hjem. Remee forsøgte at få Mette til selv at træffe beslutningen, men indvilgede til sidst i at vælge for sin meddommer. - Jeg synes, at Alex sang en fantastisk omsang. Det, der rører mig mest, er Alex. Da jeg skal tage beslutningen, er det dig, Mads Christian, jeg sender hjem, sagde Remee. - Det var det sidste jeg håbede på, sagde Alex efter sin omsang om udsigten til at være i direkte duel med Mads Christian om at forblive i konkurrencen. I den indledende runde havde Alex fået stående ovationer for sin udgave af James Bays gennembrudshit "Hold Back the River". Efter at Alex havde været på scenen, var der igen tegn på den krig mellem Mette Lindberg og Thomas Blachman, som har præget hele konkurrencen. - Jeg savner den sensualitet og fred og ro, jeg ved, du har. Den stille, langsomme forførelse. Jeg synes, du læser din elev forkert, Mette. Alex er blevet til 'Axel'. Man bliver frustreret over hinandens fejlfortolkninger, og det betyder ikke, at jeg er efter dig, Mette, sagde Thomas Blachman henvendt til sin meddommer. - Man ved ikke, hvem man er. Vi skal videre, og nu er han på vej, agdee og roser Alex og forsøger at undgå at komme i infight med Blachman. Embrace og Clifforth & Hein fik meget voldsomt bifald for deres versioner af ”Ain’t Nobody” og 2010-hittet ”Free” fra Grafit6. Specielt Thomas Blachman var vild med Embrace. - Det er så unikt. Hold kæft, hvor er det vildt. Hvis I bliver sådan ved, er der ingen tvivl om, hvem der skal vinde. I er et fuldkomment instrument. Du har aldrig gjort det bedre, Remee, sagde Thomas Blachman i sin uforbeholdne ros af konkurrenten.
Andrew Murray viste en følsom udgave af sig selv med Bon Ivers 'Calgary', hvor han blev akkompagneret af Det Danske Drengekor. Svagest stod Mads Christian med sin version af 'Stitches'. Reem sang sidst fredag aften, og hendes udgave af Adeles megahit 'Hello' var næsen bedre end originalen. - Du står knivskarpt og har så meget tilstedeværelse og karakter. Hele landet klapper, hujer og græder, sagde Remee efter Remees præstation. - Det var en sindssyg præstation. Jeg elsker din stemme - hold kæft, det var fint, supplerede Thomas Blachman. Mette Lindberg var som ved flere tidligere lejligheder rørt til tårer over Reems optræden på scenen og rystede helt, da hendes deltager var færdig på scenen.

Sponsoreret indhold