Nyheder 3. marts 2017

Farvel til Ladies with Attitude

Det blev en skæbnesvanger aften for Mette Lindberg, der her til aften skulle vælge mellem sine to tilbageværende deltagere, da både VKation og Ladies with Attitude endte i farezonen
Foto: Dan Mariegaard

Aftenen stod break-up-sangenes tegn i "X Factor", men det var ikke det eneste sørgelige, der skete i aftenens sangshow. 

Mette Lindbergs to sidste deltagere, VKation og Ladies with Attitude, endte nemlig begge i farezonen, og dermed var det sikkert, at Mette skulle sige farvel til endnu en deltager. 

Og det blev en ganske rørende afslutning på aften, hvor Ladies with Attitude først sang Katy Perrys "Dark horse", som deres sang i omsangen, mens VKation sang "You're not alone" af Mads Langer. 

Specielt Ladies with Attitude syntes ikke, at det var sjovt at stå i farezonen endnu en gang. 

- Det er selvfølgelig ikke sjovt at stå her igen. Vi syntes, vi havde gjort vores absolut bedste, sagde de, da de havde synget deres sidste sang.

Da det var tid til, at dommerne skulle vælge, hvem der skulle forlade "X Factor", endte Blachman med at stemme Ladies with Attitude ud.

- For mig er det jo ikke et valg mellem den ene eller den anden, det bliver i sidste ende Mettes, sagde Blachmann. 

Da Blachman havde smidt sin stemme, smed Remee en stemme på VKation. Det har i mange år været kotume, at hvis en dommer havde to deltagere i farezonen, så fik den dommer lov til at stå med beslutningen, og det var også tilfældet her til aften, hvor Mette altså endte med at stå med valget mellem Ladies with Attitude og VKation. 

- Jeg føler mig rigtigt privilegeret, at jeg har kunnet arbejde sammen med begge grupper. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal tage sådan et valg her, fortalte Mette, da det var hendes tur til at vælge, hvem hun ville se forlade showet. 

- Jeg bliver nødt til at gå med dem af jer, der giver mig den største, rigtige følelse af, at vi går samme vej. Og derfor bliver jeg nødt til at sende Ladies hjem, sagde Mette og sendte Ladies with Attitude hjem. 

Se billeder af alle årets live-deltagere herunder

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

Sponsoreret indhold