Nyheder6. juni 2014

Farvel og tak: I dag lukker og slukker Monte Carlo

De populære radioværter inviterer lytterne på farvel-visit
Af af
I dag sender Peter Falktoft og Esben Bjerre for sidste gang Monte Carlo på P3
I dag sender Peter Falktoft og Esben Bjerre for sidste gang Monte Carlo på P3
 Foto: Dan Mariegaard
Der er nok mange radiolyttere, der er kede af det i dag.

For efter to et halvt år sender det populære P3-radioprogram Monte Carlo - med Esben Bjerre og Peter Falktoft ved roret - for allersidste gang.

Og i den anledning får programmets mange fans mulighed for at kigge forbi DR Byen for at sige et sidste farvel til de to værter, der er blevet Danmarkskendt med udtryk som "Kæmper vinger bagud" og "Husk det gode humør".

Farvel-arrangementet foregår i Monte Carlos normale sendetid fra 14 til 16 på den store græsplæne lige for enden af Kaj Munks Vej ved DR Byen i København.

LÆS OGSÅ: Monte Carlo lukker og slukker

- Det bliver et kæmpe farvel herfra med, kage, bobler, livemusik og højt humør kl 14-16 i morgen og DU er inviteret. Vel mødt. Kom ud til os v/ DR Byen. Vi håber at se samtlige 191.000 af jer - men mindre kan også gøre det. KH MC! PS: Suspekt og Scarlett Pleasure optræder live!, skriver Monte Carlo på fan-siden på Facebook.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e025adba5264489799b80d1c7e556f3b.jpgPeter Falktoft og Esben Bjerre har allerede nye projekter i støbeskeen (Foto: Mikael Rieck)

Esben Bjerre og Peter Falktoft annoncerede den triste nyhed om at Monte Carlo lukkede 14. maj på Facebook:

- Det er helt og aldeles vores beslutning. Vi er hverken blevet fyret eller bedt om at gå nogen steder hen. Det er vores beslutning, som altid. Vi er ved at drukne i nye idéer, som kræver vores udelte opmærksomhed. Vi skifter simpelthen fartøj, skrev Monte Carlo-drengene.

Programmet blev født i 2012, hvor det i begyndelsen fik sendetid om søndagen mellem kl. 09:00 og 12:00. Men programmet og dets to værter fik sidenhen den attraktive eftermiddagssendetid mellem kl. 14:00 og 16:00.
Lyttertallene har været høje i programmet, der var kendt for at være præget af lige dele satire og humor.

Der var tilmed flere faste elementer i radioprogrammet, der sendes på P3. Af dem kan nævnes "Citatindekstet", "Per Wimmer quizzen" og "Hørt over hækken"

- Det har været to et halvt helt ubeskrivelige fede år i æteren, men vi skal videre ud i universet for at finde ud af, hvor langt rumskibet kan flyve. Vi stikker hverken af fra DR eller hinanden. Så i slipper ikke for os i nærmeste fremtid, sorry... Nu sætter vi os ned, for at finde på nogle nye ting som vi kan dele med jer. 1000 Tak for et godt program. KH, og husk nu det gode humør, MC!, lød det 14. maj fra de to radioværter.

Sponsoreret indhold