Nyheder 14. maj 2014

'Monte Carlo' lukker og slukker

Slut med radioprogrammet 6. juni
Af af
Det er slut med at høre Monte Carlo med Peter Falktoft og Esben Bjerre 6. juni
Det er slut med at høre Monte Carlo med Peter Falktoft og Esben Bjerre 6. juni
Foto: Dan Mariegaard
Det populære radioprogram Monte Carlo med værterne Esben Bjerre og Peter Falktoft lukker og slukker. Sidste afsnit bliver sendt om under en måned; nemlig 6. juni.

Det afslører Monte Carlo-drengene på deres Facebook-side:

- Det er helt og aldeles vores beslutning. Vi er hverken blevet fyret eller bedt om at gå nogen steder hen. Det er vores beslutning, som altid. Vi er ved at drukne i nye idéer, som kræver vores udelte opmærksomhed. Vi skifter simpelthen fartøj, skriver Monte Carlo-drengene.

Programmet blev født i 2012, hvor det i begyndelsen fik sendetid om søndagen mellem kl. 09:00 og 12:00. Men programmet og dets to værter fik sidenhen den attraktive eftermiddagssendetid mellem kl. 14:00 og 16:00.

Lyttertallene har været høje i programmet, der var kendt for at være præget af lige dele satire og humor.

Der var tilmed flere faste elementer i radioprogrammet, der sendes på P3. Af dem kan nævnes "Citatindekstet", "Per Wimmer quizzen" og "Hørt over hækken"

- Det har været to et halvt helt ubeskrivelige fede år i æteren, men vi skal videre ud i universet for at finde ud af, hvor langt rumskibet kan flyve. Vi stikker hverken af fra DR eller hinanden. Så i slipper ikke for os i nærmeste fremtid, sorry... Nu sætter vi os ned, for at finde på nogle nye ting som vi kan dele med jer. 1000 Tak for et godt program. KH, og husk nu det gode humør, MC!, skriver Monte Carlo til slut på Facebook.

Sponsoreret indhold