Nyheder17. marts 2015

Farvel: Derfor stopper Morten Olsen som landstræner

Landsholdstræneren smed noget af en bombe tirsdag
Af af
Morten Olsen er ikke landholstræner efter 2016
Morten Olsen er ikke landholstræner efter 2016
 Foto: Dan MariegaardDet kom som noget af en overraskelse, at Morten Olsen under tirsdagens landsholdsudtagelse bekendtgjorde, at han pr. 1. juli 2016 er færdig som landsholdstræner for de danske fodboldherrer.

Selv forklarede 65-årige Morten Olsen, at han havde brugt vinteren på at tænke over sin fremtid - og at han efter 19 år som spiller i rød-hvide farver og snart 16 år som træner "havde taget en emotionel beslutning":

LÆS OGSÅ: Morten Olsen i stemmebrøler

- Jeg er ikke i det her job efter 2016. Det har jeg gjort af to grunde. Jeg er allerede klar over min situation, og jeg vil ikke have de forstyrrende elementer, at folk diskuterer, om jeg er her eller ej. DBU får længere tid til at finde en afløser, sagde Morten Olsen ifølgebt.dk på tirsdagens pressemøde og tilføjede:

- Det kan eventuelt være én, der er i job. Så kan DBU give ham muligheden. Jeg har meddelet det til Jesper Møller og anfører Daniel Agger. Nu har der været for meget fnidderfnadder, så lad os nu kigge fremad, sagde Morten Olsen, der altså stopper som Danmarks fodboldtræner i sommeren 2016.

Sponsoreret indhold