Nyheder 17. marts 2014

Fans tror, at Christopher forærer cd’er væk

Stjernen er blot glad for at se nyt album
Af afEn opdatering på diverse sociale medier fra den danske popstjerne Christopher mandag formiddag har angiveligt fået en række fans til at tro, at Christopher forærer udgaver af sit kommende album "Told You So" gratis væk til særligt dedikerede fans.

LÆS OGSÅ: Medina og Christopher sammen igen

Opdateringen på blandt andet Facebook, der var lanceret af et foto med en stor bunke cd'er med det nye album, lød:

- Jaaaaa!! Hvem vil ha' en??

LÆS OGSÅ: Medina elsker stadig Christopher


Dette billede og den ledsagende tekst fik nogle fans til at tro, at der var gratis cd'er i farvandet. (Foto: Fra Christophers Facebookprofil)

Det fik angiveligt en del af Christophers mange følgere til at tro, at de kunne sikre sig et gratis album, hvis de var hurtige på tasterne.

- Har en datter på næsten 10 år, der lige har ønsket sig en i fødselsdagsgave, så her ville sådan en bestemt gøre glæde, så send blot en denne vej, skriver en af Christophers fans.

En anden kvinde skriver også på vegne af sin datter.

- Kære Christopher, du var til Rock og Rul i Smørum i fredags, her stod min datter på 10 år og ventede på dig i et par tiden, med stor spænding og killer i maven pga. Nu skulle hun endelig møde dig. Men desværre 2 min før du går på, bliver hun dårlig og må bæres væk hun så dog koncerten men fra bagerste række og jeg ved at din CD med evt. En hilsen/ autograf ville gøre hende rigtig rigtig glad, skriver kvinden.

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om bruddet med Christopher

Andre skriver, at de vil bestille albummet i aften.


Dette foto fra sin skiferie lagde Christopher i sidste måned ud på sin Facebook-profil. (Foto: Christopher/Facebook)

Og der er da heller ikke tale om, at Christopher eller hans pladeselskab Parlophone forærer det kommende album gratis væk.

- Christopher er herinde hos os i dag og har lige pakket kassen op og set albummet i fysisk stand for første gang. Det er lige kommet hjem. Han er meget begejstret og har lavet en opdatering, hvor han viser albummet til sine fans. Hans opdatering skal opfattes som et spørgsmål om, hvorvidt hans følgere vil købe hans nye album, fortæller Julie fra Parlophone til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Christopher fejrer Medinas Instagram-boykot

Albummet er at finde i butikkerne fra den 24. marts.

Sponsoreret indhold