Nyheder1. december 2016

Fanny fra "Den anden verden": Datter af kendt filminstruktør

Efternavnet Bornedal afslører, at Fanny fra DR1s julekalender har en ret kendt far, der har masser af erfaring med film og TV
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/den_anden_verden_dm-0095-2016.jpg
 Dan Mariegaard

Hovedrollerne i ”Den anden verden” spilles af Caroline Vedel og Fanny Leander Bornedal, og de to piger er bestemt ikke urutinerede skuespillere til trods for deres unge alder. Som Fannys efternavn nok giver et hint om, så er hun ganske rigtig datter af den kendte filminstruktør Ole Bornedal. Fanny havde også en rolle i farmands meget omtalte serie "1864". Men nu er det altså julekalenderen "Den anden verden", det handler om.

null

– Det har været et eventyr at være med i julekalenderen, forklarer de to piger. Mens Fanny bl.a. har medvirket i ”Fri os fra det onde", har Caroline spillet med i ”Hjørdis”.

– Vi har fået så megen erfaring og er blevet modnet i løbet af det seneste år, siger Fanny og Caroline, der ikke er i familie i virkeligheden.

– Vi føler virkelig, vi er som søstre. Da der var gået et par måneder med optagelser, fik vi virkelig den her søstre-connection, fastslår de to piger, som du kan følge hver dag i december på DR1.

Nyd masser af fotos af skuespillerne fra julekalenderen:

"Den anden verden": Her er alle de medvirkende i julekalenderen

Sponsoreret indhold