Nyheder 19. juli 2021

Fandt mutant-fisk i pil selv rejer-pose: Nu er mysteriet opklaret

Det gruopvækkende fund viser sig at være ganske harmløst
Privatfoto: Pia Konstantin Berg

I sidste uge fik en Pia Konstantin Berg sig lidt af en overraskelse, da hun fandt en uhyggelig, fiskelignende skabning i sin pil selv rejer-pose fra Royal Greenland.

Pia lagde billedet op på Royal Greenlands Facebook-side og bad om hjælp til at finde ud af, hvad det var for et mærkeligt væsen, som Pia havde døbt Mutant-Mogens, der lå mellem rejerne.

Nu er der endelig nyt i rejemysteriet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Privatfoto: Pia Konstantin Berg

Privatfoto: Pia Konstantin Berg

I en Facebook-kommentar oplyser Royal Greenland nu, at der ikke er tale om en mutant, men derimod en fisk af arten skolæst.

"Selvom Mutant-Mogens (Skolæst-Mogens?) slet ikke burde have været der, er vi glade for, at kunne bidrage med et lille sommermysterium," skriver Royal Greenland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pia Konstantin Berg havde eller modtaget mange forskellige bud på, hvad det kunne være for en tingest.

"Personligt er jeg en anelse skuffet over, at det hverken var Rachels kat fra Friends, en sædcelle fra en hval eller Voldemort i ny form, som var nogle af de mere kreative bud, jeg har modtaget," skriver hun.

Hun glæder sig over, at mysteriet er løst, og hun er blevet klogere på dyrene i havet.

"Jeg vidste ikke, at der fandtes sådan en fisk, så mødet med Mogens har gjort mig lidt klogere på havets skabninger, og det er jo slet ikke så dumt. Det vil jeg fejre med endnu en omgang skalrejer til frokost," skriver hun.

"Tak fordi I gik til (hav)bunds i sagen. Jeg er sikker på, at Skolæst-Mogenns (the artist formerly known as Mutant-Mogens) sidder oppe i fiskehimlen og glæder sig over, at hans død førte noget positivt med sig," skriver Pia.

Sponsoreret indhold