Nyheder16. juli 2021

Kvinde gjorde grumt fund i pil selv rejer-pose

Posen med rejer gemte på en uventet overraskelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/royalgreenlandfisk.jpg
 Privatfoto: Pia Konstantin Berg

En kvinde fik sig noget af et overraskelse, da hun forleden åbnede en pose pil selv-rejer fra Royal Greenland.

Der gemte sig nemlig andet end bare rejer deri.

I et opslag på Royal Greenlands Facebook-profil har kvinden, Pia Konstantin Berg, delt et billede af en besynderlig fiskelignende kreatur, der lå i posen sammen med rejerne.

"Forleden købte jeg en pose af jeres fortrinlige pil-selv-rejer, som indeholdt en surprise, der har sat gang i en masse spekulationer i min omgangskreds. For hvad filan er den lille fyr på billederne?," skriver hun i opslaget.

- Jeg fik faktisk et ret stort chok, for jeg troede, det var en kæmpereje, der ikke var blevet kogt. Og så har den et ret nasty ansigtsudtryk, siger Pia Konstantin Berg til SE og HØR.

Det besynderlige væsen har et fiskelignende hoved med en lang hale og er ifølge Pia Konstantin Berg på størrelse med en iPhone.

Royal Greenland har i en kommentar på Pias Facebook-opslag svaret, at der ikke er grund til at bekymre sig over det mærkværdige fund.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/fiskrejer.jpg

Privatfoto: Pia Konstantin Berg

Der er tale om en harmløs fisk, der har sneget sig med i nettet under fangsten.

"Dette bør naturligvis ikke ske, men der er absolut ingen fare ved rejerne eller den lille fisk. Fisken lever i det samme vand som rejerne og er kogt og frosset sammen med dem," skriver Royal Greenland.

Et sommermysterium

Pia endte med at smide fisken ud, men faktisk var den ikke helt uden værdi.

- Jeg har i denne uge startet en konkurrence med min ven om at sende billeder af ulækre døde dyr. Vi mangler lidt at lave i løbet af sommeren. Så jeg tænkte faktisk, at det var et tegn på, at jeg kunne vinde konkurrencen. Der har ikke været nogle modbud siden i hvert fald, siger hun til SE og HØR.

Derfor er hun også meget interesseret i at finde ud af, hvilken art fisken egentlig er.

Det har Royal Greenland dog ikke kunnet oplyse om endnu.

"Jeg har spurgt en af mine fiskekyndige kolleger, om han kan komme nærmere en art, så vi kan løse sommermysteriet," lyder det i svaret fra Royal Greenland på Facebook.

Pia udlodder en præmie til den, der kan kan hjælpe med at artsspecificere den lille fisk.

- Jeg håber, at nogen af jeres læsere ved, hvad det er. Der er en fadøl på spil, for jeg vil meget gerne have svaret, siger hun.

Sponsoreret indhold