Nyheder23. september 2022

Familie i chok over rejseselskab: Har fået HELT anden melding

Detur har til SE og HØR advaret deres rejsende mod at betale for deres hotelværelser, men giver tilsyneladende deres kunder en helt anden melding
Jesper Nielsen er en af de strandede Detur-kunder.
Jesper Nielsen er en af de strandede Detur-kunder.
 Foto: Privat

- I skal ikke betale!

Det er den meget klare og meget tydelige melding, som Detur har givet deres strandede rejsende i en skriftlig udtalelse til SE og HØR.

Men over for deres kunder ser det ud til, at de giver en noget anden melding.

I hvert fald har SE og HØR nu været i kontakt med en Detur-kunde ved navn Jesper Nielsen, som i øjeblikket befinder sig på Rhodos med sin familie, deriblandt to børn.

Og han har fået besked på at betale.

Jesper Nielsen og hans i alt syv medrejsende familiemedlemmer er endnu ikke blevet smidt ud af deres værelser, men blev torsdag aften stoppet i receptionen og fik besked på, at de skulle betale for deres værelser senest søndag, når de efter planen rejser hjem.

Et beløb, der løber op på over 30.000 kroner.

Familien kontaktede derfor Detur for at høre, hvad de skulle gøre, og her var meldingen, at de skulle betale, og så få beløbet refunderet, når de kommer hjem.

- Men nu har vi læst jeres artikel, og nu er vi pludselig i tvivl om, hvad vi skal gøre, og det er sindssygt frustrerende, siger Jesper Nielsen, der har sine to døtre på henholdsvis ni og 15 år med på ferien.

Han påpeger, at familien heldigvis har penge nok til at betale de 30.000, hvis det bliver nødvendigt, men at han ikke har lyst til at smide så mange penge, fordi han er bange for, at han ikke får dem igen.

Samtidig frygter han konsekvenserne, hvis han nægter at betale, når han søndag skal checke ud af hotellet.

- Det virker ikke som om, at manageren i receptionen er til at hugge og stikke i, og jeg har ikke lyst til, at vi for eksempel bliver stoppet på vej til lufthavnen og ikke kan rejse hjem, siger han.

- Jeg har ikke ligefrem lyst til at skulle op og slås med græsk politi, fortsætter han.

Jesper Olsen prøver så vidt muligt at tage den frustrerende situation i stiv arm, fordi han heldigvis har pengene til at betale for værelserne.

- Tænk, hvordan det må være for dem, der ikke ved, hvordan de skal skaffe pengene, siger han og fortsætter:

- Lige nu er min største frygt faktisk, om vi overhovedet kan komme hjem på søndag, for vi har ikke fået noget svar på, om vores flybilletter er aflyst eller ej.

Du kan læse Deturs udmeldingen til SE og HØR lige her.

Sponsoreret indhold