Nyheder16. december 2016

Falktoft deler nøgenfoto af Esben "iført" banan-penis

Radio- og TV-værten Peter Falktoft ønsker alle sine følgere ”god fredag” ved at dele et sjovt billede af sin kollega og kammerat Esben Bjerre. Og det er ikke et hvilket-som-helst billede. Det er naturligvis et nøgenbillede – se det her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-500981.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Det meste af december-måned har radio- og TV-vært Peter Falktoft underholdt sine følgere på Instagram med billeder af Esben Bjerre.

Radio- og TV-værtens over 180.000 Instagram-følgere har særligt kunne se billeder af en ung og festglad Esben Bjerre, men i dag var der kommet andre boller på suppen.

I dag har Peter Falktoft valgt at ”smide sit triumfkort” og dele et nøgenbillede af en Esben Bjerre ”au naturel tilsat jødehat og selvmordsbombebælte”.

- Jeg har igen måtte sande, at ingen rigtig har orket at tage billeder af Esben før han mødte mig, så jeg kører virkelig på dampene og opfordrer alle med blot minimalt kendskab til Esben om at benytte stikkerlinjen, som er pivåben ellers bliver julen aflyst.

- Dog ikke denne fredag.

- Dette vidunderlige billede har været min screensaver igennem en længere periode - og nu deler jeg, som det sig hører til her i den søde juletid. #esbenogpetersjulekalender peaker for tidligt i år god fucking fredag!, skriver Peter Falktoft som kommentar til det sjove billede, der viser en nøgen Esben Bjerre iført en kunstig banan-penis.

Se det sjove billede herunder:

Sponsoreret indhold