Esben Bjerre fra Monte Carlo: Vi skal op i hende…

Monte Carlo-Esben skal være far

Monte Carlo-Esben skal være far

Foto: Thomas S. Laursen
P3-værten Esben Bjerre har meget at smile over for tiden. Han har kæmpe succes med radioprogrammet 'Monte Carlo på P3' sammen med Peter Falktoft, han har lige haft premiere på DR3-programmet 'Monte Carlo elsker USA' (også sammen med hr. Falktoft) - og i går afslørede Esben Bjerre også, at han venter sit første barn med kæresten Sisse Sejr-Nørgaard, som også arbejder i DR.

Nyheden om at der er en lille ny på vej afslørede parret kort tid efter, at Esben Bjerre og hans radio-kompagnon vendte hjem fra deres tur til Guds eget land, USA, hvor de optog deres nye tv-program, der vises hver tirsdag på DR3.

LÆS OGSÅ: Esben Bjerre skal være far

Og Esben og Peter var - som altid - i højt humør under deres tur til USA - se bare dette sjove klip.

Her sidder de to og nyder noget mad og taler om begrebet 'frihed' i Guds eget land. Og de to sjove herrer er ikke i tvivl om, at USA's største symbol på frihed er Frihedsgudinden i New York.

- Vi skal op i hende, lyder det prompte fra Esben Bjerre, inden 'snebolden' tilføjer:

LÆS OGSÅ: Esben Bjerre flytter sammen med kæresten

- Bogstavelig talt.

Og så bryder begge ellers sammen af grin.

Se klippet herunder artiklen.

Det er ikke mere end en måned siden, at "Monte Carlo"-drengen Esben Bjerre fortalte sine venner og følgere på Facebook, at han og kæresten Sisse søgte en kærlighedshybel at flytte i sammen - og torsdag afslørede begge så på Facebook, hvorfor de havde brug for mere plads:

- ER DET NEWS? Jeg skal være far, Sisse skal være mor og det ender med en pige til sommer. I kan skrive TILLYKKE, what!? Styr jer eller hurra - det blir' en fest uanset hvad! Det var bare lige det, skriver radioværten på sin Facebook-profil.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close