Nyheder24. september 2016

Fægterens følelsesladede farvel: Jeg gav alt

Fægteren Patrick Jørgensen og dansepartner Jenna Bagge måtte fredag sige farvel til Vild med dans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jenna-bagge-patrick-joergens.jpg
 Foto: Claus Poulsen)

Fredag aften måtte fægteren Patrick Jørgensen og hans dansepartner Jenna Bagge forlade denne sæson af Vild med dans.

Efter parrets tango endte de i omdans mod tv-værtinde Lene Beier og hendes partner Frederik Nonnemann, hvor seerne sendte "Landmand søger kærlighed"-værtinden videre.

- Jeg tror ikke, at vi kan lægge skjul på, at vi er kede af, at vi røg ud, anerkender Jenna Bagge kort efter afgørelsen, hvor parret står med våde øjne i tæt omfavnelse.

- Jeg kan ikke helt forstå det endnu, fremstammer fægteren lavmælt, og fortsætter:

- Jeg gav alt, hvad jeg havde, men det var bare ikke godt nok. Det er måske også derfor, at det gør så ondt. Jeg kunne ikke have gjort mere.

- Jeg fortryder intet, men jeg havde virkelig håbet på lidt mere, fortæller Patrick Jørgensen.

Patrick Jørgensen og Jenna Bagge fik ni point af dommerne for deres tango, men selv om dommer-kvartettens point sørgede for, at parret ikke kom på en sidsteplads, endte de alligevel i en omdans.

En omdans, der blev parrets sidste tur på dansegulvet. Men hvis det står til nydanseren, er han og Jenna Bagge ikke færdige med at danse sammen.

- Jeg vil rigtig gerne fortsætte med at træne og danse, siger fægteren ærligt:

- Men jeg vil jo ikke tvinge dig til noget, afslutter han og henviser til sin dansepartner Jenna Bagge, der ikke kan lade være med at grine over nydanserens kommentar.

Selvom parret ikke fortsætter med at træne sammen, ser Patrick Jørgensen frem til at komme på dansegulvet, når Vild med dans-finalen rammer Horsens.

Traditionen tro får alle sæsonens udstemte par nemlig lov til endnu engang at forsøge sig med korrekt fodarbejde, inden vinderen af denne sæson skal kåres.

- Der bliver det nok en cha-cha-cha og ikke aftenens tango, medgiver parret med et lille smil ovenpå aftenens afgørelse.

Sponsoreret indhold