Nyheder7. februar 2017

Eva Harlou og Martin Jørgensen festede med Margrethe

Parret hyggede sig, da de var til et arrangement i Aarhus sammen med dronning Margrethe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/002.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det er ved at være længe siden, at man har set meget til Eva Harlou og Martin Jørgensen, men for et par weekender siden hyggede de sig gevaldigt, da dronning Margrethe var i den jyske by.

Det bliver et travlt år for Eva Harlou, der sidder i bestyrelsen for Fonden Aarhus 2017. Hun er nemlig med til at lave arrangementer, i forbindelse med at Aarhus er EU’s kulturhovedstad 2017.

– Jeg har været meget optaget af åbningen af kulturhovedstaden, som jeg har haft travlt med det seneste år. Det har jeg glædet mig til i lang tid, fortalte 39-årige Eva Harlou, da hun dukkede op med kæresten Martin Jørgensen i hånden.

Det hele har en stor betydning for Eva, der selv er aarhusianer.

– Vi har jo en unik mulighed for at sætte Aarhus på både europa- og verdenskortet. Det er en mulighed for at byde hele verden til Aarhus og vise, hvad vi kan. Det handler om at gribe den mulighed, så for mit vedkommende står den på en masse arrangementer i den forbindelse, sagde Eva Harlov stolt til SE og HØR.

Ellers har Harlou flere projekter på tegnebrættet i forbindelse med sit arbejde som arkitekt, som hun også skal passe.

Grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen, der nu danner par med Eva Harlou, har også en finger med i spillet til de forskellige kulturarrangementer.

– Jeg skal lave en masse korporative ting sammen med Eva her i Aarhus. Det bliver spændende ting, der kommer til at ske. Og så har jeg jo selvfølgelig arbejde ved siden af, lød det fra den 38-årige fotograf.

– Kunst og kultur ligger mit hjerte meget nær. Hele min familie går og har altid gået meget op i det. Jeg er jo opvokset i lidt af et kunstnermiljø, grinede han.

Sponsoreret indhold