Nyheder17. februar 2014

Et ton cash: Floppede fælt i USA

TV3s nye storsatsning ingen succes i USA
Af af
Et ton cash floppede fælt i USA
Et ton cash floppede fælt i USA
 Foto: AOP
I aften kl. 20.00 har TV3s nye storsatsning "Et ton cash" premiere. Her vil man blandt andet kunne opleve Amalie, Geggo og 13 andre reality-stjerner forsøge at slæbe et tons penge (to millioner kroner i mønter) fra Skagen til København.

Tv-konceptet er allerede blevet afprøvet i USA, men her floppede programmet fælt, skriver Ekstra Bladet.

"Ton of cash" (som programmet hed i USA) løb over skærmen på VH1 i 2011, men blev taget af sendefladen allerede efter første sæson.

Desuden var seertallene så dårlige, at sendetiden blev flyttet fra den bedste til den mindre attraktive morgensendetid.

Læs også: Kærligheden er sat på stand-by for Geggo

Den dårlige erfaring fra USA skræmmer dog ikke holdet bag TV3-programmet:

- Hvis bare grundidéen er rigtig sjov og god, så må man jo se, om man med de rigtige kræfter kan gøre det lidt bedre og anderledes, siger TV3's programdirektør Morten Mogensen til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Vi er ikke gået ret meget op i den amerikanske udgave. Det er ikke derfor, vi har købt det, og vi har ikke kigget på seertallene i USA. Det var ikke noget, vi evaluerede på, da vi købte konceptet.

Undervejs i det nye TV3-program vil de økonomisk trængte reality-deltagere blive udfordret på kryds og tværs, ligesom der vil blive tid til at feste og drikke sig fulde. Programmets første afsnit løber over skærmen klokken 20.00 på TV3.


Sponsoreret indhold