Esben kæmper med at holde på vægten

Den halvrunde figur bliver holdt af 42-årige Esben Dalgaard, selv om hans 27-årige dansepartner Mille Funk træner ham hårdt.

Den halvrunde figur bliver holdt af 42-årige Esben Dalgaard, selv om hans 27-årige dansepartner Mille Funk træner ham hårdt.

(Foto: Thomas Laursen)

Kiloene rasler af, når kendte danskere giver sig i kast med chasseer og tunge løft i ”Vild med dans”.

For de fleste er det en dejlig sidegevinst ved det populære danseshow, men for skuespilleren Esben Dalgaard er det en ekstra udfordring.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I fredags fik Esben igen sved på panden, da han kastede labre Mille rundt i en hård tango. (Foto: Thomas Laursen)

Den dygtige vildmand optager i øjeblikket både sæson tre af den populære TV-serie ”Bedrag” samt ”Gidseltagningen”, og derfor kæmper skuespilleren med ikke at miste velfærdsmaven.

– Jeg er bundet af det look, jeg havde, da vi startede optagelserne, afslørede Esben over for SE og HØR, efter at han og dansepartneren, den smukke Mille Funk, fredag overlevede deres første omdans i denne sæson.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Esben og Mille blev reddet på målstregen efter at have danset omdans mod 25-årige Emmelie de Forest og 28-årige Frederik Nonnemann, som måtte forlade ”Vild med dans”. (Foto: Thomas Laursen)

Kamp om chokoladen

For at bevare den frodige figur holder den 42-årige far til to hverken igen med diverse snacks eller god mad generelt.

– Hvis du vidste, hvor meget jeg æder … Jeg skal jo holde kampvægten, grinede Esben, som heller ikke må fjerne sit store skæg på grund af rollerne.

Men det kan være svært at få nok kalorier, hvis éns partner også er lidt af en sukkergris.

– Det er især svært, fordi Mille tager chokoladen, før jeg når at få den, fortalte Esben med et smil, mens Mille gav ham ret.

Læs meget mere om "Vild med dans" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close