Erik og Anni må flytte igen

Smilet er stivnet i det fashionable Nordsjælland. Skandaleparrets hus er nemlig røget på tvangsauktion

Smilet er stivnet i det fashionable Nordsjælland. Skandaleparrets hus er nemlig røget på tvangsauktion

Foto: Niels S. Andersen

Den tidligere it-milliardær Erik Damgaard og hans rufferidømte hustru Anni Brinch skal endnu en gang finde flyttekasserne frem.

Deres hjem på Norasvej i Charlottenlund skal nemlig sælges på tvangsauktion. Villaen, som parret har lejet sig ind i for 46.350 kr. om måneden, består af 2 lejligheder, der vil blive forsøgt solgt samlet ved en auktion i Lyngby Ret den 30. maj.

Læs også: Datteren skal i fængsel

Ejendommens samlede boligareal er på 234 kvadratmeter, og en låge forbinder den 1002 kvadratmeter store grund med Charlottenlund Slotspark. Anni og Erik har kun boet 1½ år på Norasvej.

Og deres liv begynder så småt at ligne en nomadetilværelse. Tidligere boede de på stutteriet i Kokkedal og i 65 millioner-kroners villaen Bella Vista på Hambros Allé i Hellerup.

Læs Også: Fønsby - det er latterligt!

Det var, inden finanskrisen fik Erik til at leje frem for at eje. Norasvej 22 ejes af interessentskaberne Skovnæs og Jægersholm.

Ejendomsvurderingen er på 7.150.000 kr. I en mail til SE og HØR fortæller Anni, at hun og Erik skal være ude af lejligheden om 6 måneder. De havde først overvejet at købe huset, men droppede den idé. Nu leder de efter et andet lejemål.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close