Nyheder17. april 2015

Er dette slutningen på ’Game of Thrones’?

Skaberne bag siger, at ”vi er ved at nå målstregen”
Af af
Er dette slutningen på ’Game of Thrones’?
Er dette slutningen på ’Game of Thrones’?
 Foto: AOPTusindvis af danske 'Game of Thrones'-fans har den seneste uge begravet sig i sofaen og spændt fulgt det dramatiske slag om magten i Westeros i den populære fantasy-serie.

Natten til mandag dansk tid havde femte sæson nemlig premiere på HBO, og femte sæson er allerede blevet rost til skyerne af både anmeldere og fans.

Men er eventyret snart slut?

Ja, hvis du spørger skaberne af den populære TV-serie, der blandt andet har danske Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen på rollelisten.

I et interview med det amerikanske medie Variety fortæller en af skaberne bag succes-serien, David Benioff, ifølge news.com, at holdet netop nu er i gang med at skrive manuskript til sjette sæson - og at "målstregen er ved at være nået":

LÆS OGSÅ: Skal Ed Sheeran spille med i 'Game of Thrones'?

- Vi har en ret tydelig idé om, hvor meget længere den (serien, red) er, og vi er ved at nå til vejs ende. Vi er godt i gang med at skrive episoder til sjette sæson, og jeg tror, vi er ved at nå målstregen, siger én af skaberne, David Benioff, til det amerikanske medie Variety.

Serien, der er baseret på forfatteren George R. R. Martins romaner 'A Song of Ice and Fire', har siden sin begyndelse i 2011 indtjent styrtende med penge, og kunne - ifølge David Benioff - "fortsætte i uendeligheder". Men det er bedst at stoppe, mens legen er god, mener David Benioff.

- Vi kunne blive ved i årevis - og vi kunne finde gode historier - men dét, der især gjorde os ellevilde, da vi fremlagde idéen til HBO, var, at dette ikke er en typisk serie. Det er en rigtig historie med en begyndelse, en midte og en slutning. Vi ved, hvad slutningen er, og vi ruller hen imod den, siger Benioff.

LÆS OGSÅ: Endnu en dansk skuespiller med i 'Game of Thrones'

Skaberen afslørede også, at mens femte sæson handlingsmæssigt holder sig tæt til bogen, vil næste sæson afvige en smule fra bogen. Skaberne af serien har tæt kontakt med forfatteren George R. R. Martin, der selv er i gang med sin sjette bog i fantasy-serien.

- Selvom vi har talt med ham (George R. R. Martin, red.) om slutningen, er det ikke ensbetydende med, at det også bliver den slutning, vi følger, siger David Benioff.

Der er tiltænkt syv bøger i 'Game of Thrones'-serien, men om det også bliver til syv sæsoner på TV, vides altså ikke.

Sponsoreret indhold