Nyheder16. april 2015

Skal Ed Sheeran være med i 'Game of Thrones'?

Den rødhårede sangsmed er hvert fald klar
Af af
Den rødhårede sangsmed er hvert fald klar
Den rødhårede sangsmed er hvert fald klar
 Foto: AOPDen populære sanger Ed Sheeran kunne meget vel være på vej til Westeros - hvert fald hvis det stod til ham selv.

For den rådhårede hitmager drømmer - og har længe drømt - om at få en rolle i den populære fantasy-serie 'Game of Thrones'.

Det skriver The Sun.

LÆS OGSÅ: Åhh, hvor sødt! Se lille Daniel give den gas som Ed Sheeran

"Thinking Out Loud"-sangeren var ifølge sig selv i spil til en mindre rolle i en tidligere sæson - men en travl kalender med mange koncerter over det meste af verden forhindrede ham dengang i at spille sammen med Jaime Lannister, Daenerys Targaryen og Jon Snow.

- Der var snak om, at jeg skulle have en mindre rolle, for lang tid siden, og det kunne have været cool, siger Ed Sheeran til The Sun.

- Men jeg har fået masser af afspadsering i år, så jeg har tænkt mig at jagte dem, tilføjer den britiske charmefyr.

LÆS OGSÅ: Endnu en dansk skuespiller i Game of Thrones

Én, der nok ikke ville blive ked af at spille sammen med den rødhårede fyr, er Maisie Williams, der spiller Arya Stark i HBO-serien.

Hun har altid beundret den populære britiske sanger, og hun var endda at finde på Glastonbury-festivalen sidste sommer, hvor hun skrålede med på "Sing", "Thinking Out Loud" og "I See Fire".

- Da jeg var lidt yngre, var 'Game of Thrones' slet ikke så stor, som den er nu… han tweetede om serien og skrev, at han var fan. For mig var dét noget af det mest fantastiske nogensinde, udtalte den 18-årige skuespillerinde i oktober sidste år.
Sponsoreret indhold