Nyheder22. august 2018

Er det i orden, at Felix Smith har shorts på, når han er på TV?

TV-værten Felix Smith har fået hug for at have shorts på, når han toner frem på skærmen i Go' Aften Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/felix-shirt-nordisk-film.jpg
 Foto: Nordisk Film / TV 2

Sommervejret har ikke fejlet noget i år - tværtimod.

Rekordsommeren har gjort, at danskerne nærmest permanent har levet i sommerkjoler, shorts og klipklappere, men præst og debattør Sørine Gotfredsen mener, der er en grænse for, hvornår mænd kan hoppe i shorts.

Under overskriften "Shorts hører ikke hjemme i seriøst fjernsyn" mener den tidligere journlist i et debatindlæg i Kristeligt Dagblad ikke, at man som mandlig TV-vært kan tillade sig at have shorts på.

- Flere gange i de seneste uger har mænd siddet i seriøse programmer og debatteret med bare ben og sandaler, og med den fremtoning mister deres ord vægt, skriver præsten blandt andet i sit debatindlæg.

- Man glemmer, at der er forskel på at optræde afslappet på en strand eller i sin egen have og at sidde i et TV-studie, hvor jeg synes, man bør være klædt mere formelt på, uddyber Sørine Gotfredsen over for TV 2.

Som et eksempel nævner hun Go' Aften Danmark-værten Felix Smith, der den 17. august tonede frem på skærmen i shorts.

- Jeg troede, at det var løgne, da vært Felix Smith i sidste uge trådte ind i studiet i TV 2-programmet "Go' Aften Danmark" i nogenlunde samme mundering, som han sikkert ville tage på stranden ikke, beskriver Gotfredsen.

- Det virkerde useriøst, fordi manden på skærmen signalerede, at han ikke for alvor havde hjort sig umage for vores skyld. Og når han ikke har gjort det med sin påklædning, er der vel heller ingen særlig grund til at tro, at han har gjort det med indholdet, konkludrer hun i sit debatindlæg.

Men den kritik vil Felix Smith ikke finde sig i.

- Jeg vil sige, at jeg altid gør mig enormt umage, når jeg skal vælge det tøj, jeg skal have på, når jeg skal på tv. Når det så er sagt, så har det været den varmeste sommer længe, og vi sidder altså ikke i et nedkølet TV-studie. Vi sidder i et drivhus, siger Felix Smith til TV 2.

TV-værten har også kommenteret sagen på sin Instagram, hvor han med hashtagget skriver: Sørine Gotfredsen har for meget fritid.

Sponsoreret indhold