Nyheder12. april 2018

Blachmans vilde "X Factor"-hyre: Er aldrig grådig

En række kilder i TV-produktionsmiljøet vurderer, at Blachman får millioner af TV 2, når han sammen med "X Factor" hopper fra DR til den konkurrerende kanal
https://imgix.seoghoer.dk/thomas-blachmann.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

I går afslørede TV 2, at Thomas Blachman, 55, atter skal være dommer i "X Factor", når det populære talentshow næste sæson vises på TV 2.

Og det er ikke pebernødder, den bramfri Blachman får af TV 2. Det vurderer adskillige kilder i TV-produktionsmiljøet, som Ekstra Bladet har talt med.

Ekstra Bladets kilder vurderer uafhængigt af hinanden, at Blachman fik omkring to mio. kr. af DR den seneste sæson af "X Factor", og kilderne vurderer, at Blachman næppe er gået ned i løn efter hoppet til TV 2.

- Thomas får en god løn for sit arbejde på "X Factor", og det manglede bare. Men Thomas er aldrig grådig, og det er ikke pengene, der har været afgørende i forbindelse med forhandlingerne med TV 2, forklarer Anne Brostrøm Storgaard til Ekstra Bladet.

Anne Brostrøm Storgaard er direktør i produktionsselskabet BLU, der producerer "X Factor". Blachman har forhandlet sin løn direkte med BLU, som så har forhandlet med TV 2.

Direktøren slår over for Ekstra Bladet fast, at det er Blachmans passion for at arbejde med musiktalenter og et oprigtigt ønske om at være i nærkontakt med danskerne, der primært er motivationen for Blachman.

- Han er ikke drevet af penge, men af sin mission om at røre danskerne. Det er måske en del af hemmeligheden bag hans store popularitet, lyder det fra Anne Brostrøm Storgaard til Ekstra Bladet.

Spørger man Blachman selv, så hævder han, at det ikke er pengene, der driver værket.

- Jeg gør ikke det her for pengenes skyld. Det kan jeg godt love dig for. Jeg gør det for mine børns skyld og for Danmarks skyld, lyder det fra Blachman til Ekstra Bladet.

Hos TV 2 er man heller ikke villig til at sætte et tal på Blachmans hyre.

- Vi kommenterer af princip ikkepå folks lønninger eller ansættelsesforhold, så det kan jeg ikke svare på, siger "X Factor"-redaktør Dorte Borregaard til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold