Enrique Iglesias: Derfor ventede han og Anna med børn i 16 år

Selv om det er svært at undvære børnene, kan man vide sig sikker på, at Enrique Iglesias’ kridhvide bisser altid bliver luftet.

Selv om det er svært at undvære børnene, kan man vide sig sikker på, at Enrique Iglesias’ kridhvide bisser altid bliver luftet.

(Foto: All Over Press)

Det er en glad nybagt far, som SE og HØR møder i Oslo. Kongen af latin pop, 43-årige Enrique Iglesias, er efter 16 års forhold med den russiske tennisbabe Anna Kournikova, 36, blevet far til tvillingerne Nicholas og Lucy for et halvt år siden.

– Det er fantastisk! Jeg har venner med børn, og de har fortalt historier, men man ved virkelig ikke, hvordan det er, før man oplever det, fortæller spanieren, der lige nu er i gang med sin ”Sex and Love Tour”, som bringer ham til Royal Arena i København den 3. juni.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Enrique Iglesias

Sangeren har fans over hele verden, men det er især kvinderne, der dåner over den spanske charmetrold. Den 3. juni gæster han Royal Arena. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Han har ellers tidligere fortalt, at han ville sætte turnelivet på pause, når han en dag blev far.

– Jeg sagde, at jeg ikke ville turnere så meget, og det er faktisk på den måde, jeg forsøger at indrette min kalender nu. Jeg vil ikke være hjemmefra mere end højst to uger ad gangen. Denne her rejse varer ti dage, så det var rigtig hårdt de første fire-fem dage, lyder det fra Enrique.

Artiklen fortsætter under Instagram-billederne ...

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

My Sunshine

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

De tveæggede tvillinger Nicholas og Lucy er heldige at arve gode gener fra forældrene Anna Kournikova og Enrique Iglesias, så mon ikke de vokser op og bliver smukke børn? (Foto: Instagram (Anna Kournikova, Enrique Iglesias))

Ikke klar

Selv om det billedskønne par, der mødte hinanden under optagelserne til en af hans musikvideoer, har været sammen i mange år, så har der ikke været gang i den helt store babysnak.

– Jeg var ikke klar for 16 år siden. Eller 14, 13 eller 12 år siden, men jeg var klar nu. Faktisk ved jeg ikke, om man nogensinde bliver klar, men jeg kan fortælle, at jeg elsker det!

Det er ikke mange informationer, der slipper ud fra latinsangerens hjemmebane i Miami, hvor han bor. Faktisk blev graviditeten holdt hemmelig helt indtil tvillingernes fødsel. Nu snakker Enrique dog meget åbent om familieforøgelsen.

Artiklen fortsættes under videoen.

Besværligt familieliv

Også da Enrique begyndte sin musikkarriere, blev den holdt hemmelig for faderen, den spanske smørtenor Julio Iglesias.

Familielivet har siden altid været lidt anspændt for musikeren, der dedikerede sit første album til barnepigen, der opfostrede ham. Nu hvor der er børnebørn i billedet, har sangen dog skiftet toneart.

– Min familie har altid været tæt på, men der er lange perioder, hvor vi ikke har set hinanden på grund af arbejde. Jeg rejser jo konstant, og det gør min far også, men selvfølgelig tror jeg, at de bliver virkelig gode bedsteforældre. Og de glæder sig også til at nyde tiden med deres børnebørn, lyder det fra Iglesias, som er klar til at fyre op under danskerne for første gang i ni år, når han kommer til København i juni.

Den 3. juni kommer popstjernen Enrique Iglesias til København, hvor han giver koncert i Royal Arena.

Og i forbindelse med koncerten kan du her hos SE og HØR vinde en række eksklusive præmier, der vil gøre dagen og koncerten til en uforglemmelig oplevelse.

Hvis du køber dine billetter via www.sh.dk/enrique, så deltager du i lodtrækningen om følgende eksklusive koncert-pakke:

En middag for to personer på Restaurant Filini på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København inden koncerten, et møde med Enrique inden han går på scenen, adgang til de begrænsede pladser i Golden Circle i Royal Arena (1.500 eksklusive pladser der normalt koster 699 kroner pr. stk) og endelig overnatning på Radisson Blu Scandinavia Hotel efter koncerten.

Alt dette kan blive dit, hvis du køber dine koncertbilletter på www.sh.dk/enrique senest den 26. maj.

Herefter udtrækker vi to vindere, der hver vinder den ekslusive koncert-pakke til sig selv og en ledsager.

Vinderne bliver kontaktet direkte.

Så har du alligevel planer om at gå med en ven eller veninde til koncerten, så køb jeres billetter her og deltag i konkurrencen om de flotte præmer.

Hvis du er en af de heldige to vindere, kommer du og din ledsager til koncerten helt tæt på Enrique fra din plads i Golden Circle i Royal Arena. Ved hans nylige koncert i Oslo hev han et kærestepar op på scenen, så hvis du vinder præmien, er der en chance for, at også du får en tur op på scenen hos latin-stjernen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close