Vind et møde med Enrique

Enrique Iglesias giver koncert søndag den 3. juni i Royal Arena, og SE og HØR giver dig mulighed for at vinde både et hotelophold og et eksklusivt møde med Enrique inden koncerten.

Enrique Iglesias giver koncert søndag den 3. juni i Royal Arena, og SE og HØR giver dig mulighed for at vinde både et hotelophold og et eksklusivt møde med Enrique inden koncerten.

Foto: All Over Press

 

Den 3. juni kommer popstjernen Enrique Iglesias til København, hvor han giver koncert i Royal Arena.

Og i forbindelse med koncerten kan du her hos SE og HØR vinde en række eksklusive præmier, der vil gøre dagen og koncerten til en uforglemmelig oplevelse.

Hvis du køber dine billetter via www.sh.dk/enrique, så deltager du i lodtrækningen om følgende eksklusive koncert-pakke:

En middag for to personer på Restaurant Filini på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København inden koncerten, et møde med Enrique inden han går på scenen, adgang til de begrænsede pladser i Golden Circle i Royal Arena (1.500 eksklusive pladser der normalt koster 699 kroner pr. stk) og endelig overnatning på Radisson Blu Scandinavia Hotel efter koncerten.

Alt dette kan blive dit, hvis du køber dine koncertbilletter på www.sh.dk/enrique senest den 26. maj.

Herefter udtrækker vi to vindere, der hver vinder den ekslusive koncert-pakke til sig selv og en ledsager.

Vinderne bliver kontaktet direkte.

Så har du alligevel planer om at gå med en ven eller veninde til koncerten, så køb jeres billetter her og deltag i konkurrencen om de flotte præmer.

Hvis du er en af de heldige to vindere, kommer du og din ledsager til koncerten helt tæt på Enrique fra din plads i Golden Circle i Royal Arena. Ved hans nylige koncert i Oslo hev han et kærestepar op på scenen, så hvis du vinder præmien, er der en chance for, at også du får en tur op på scenen hos latin-stjernen.

Enrique gæster København i forbindelse med sin kommende verdensturné.

Og grammy-vinderen, der har solgt 159 millioner albums verden over, er tilbage på en dansk scene for første gang i ni år og er klar til at præsentere sine mange danske fans for et helt nyt stort opsat show.

Enrique Iglesias er søn af den ligeså legendariske spanske sanger og sangskriver Julio Iglesias.

Men tidligt i karrieren slog han sit eget navn fast med megahits som ‘Hero’, ‘Bailamos’ og ‘Be With You’, og er en af de bedst sælgende spanske sangere nogensinde.

Ud over en række Grammy Awards har han vundet mere end 175 andre priser.

Med udgivelsen af singlen 'Duele el Corazon' fra 2016 skrev kongen af latinpop Enrique Iglesias endnu engang musikhistorie, da han for 14. gang indtog førstepladsen på Billboards ‘Dance Club Songs” hitliste.

Er du blevet fristet til at bruge en aften i selskab med den charmerende, kønne latin-stjerne og vil du have chancen for at møde ham inden koncerten og sove på et dejligt hotelværelse mens du mindes dagen, så køb dine billetter her og deltag i konkurrencen om den eksklusive koncert-pakke fra SE og HØR.
 


Skal du med? (Foto: All Over Press)

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close