Reality19. marts 2017

”X Factor”-Morten: Arbejde i Israel

Remees generte 26-årige sanger føler sig bedst tilpas hjemme i Odder, men har tidligere boet 11 måneder i Mellemøsten, hvor han arbejdede med tog.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/77020.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Hummus, hede aftener og en afstand over 3000 kilometer til hjembyen Odder skræmte ikke "X Factor"s Morten Nørgaard, der i 2015 sagde ja til et jobtilbud i Israel.

Og det var ikke et kort ophold på en uge eller to.

Det afslører ”X Factor”s sympatiske fyr, da SE og HØR møder ham på hans midlertidige base, mens DR-programmet bliver sendt, nemlig København.

Morten er uddannet automattekniker, hvor han var i lære hos DSB, men jobbene hang ikke på træet, da han stod med diplomet i hånden.

– En af mine gamle chefer fra DSB havde et andet firma i Randers. Han ringede til mig og vidste, at jeg var arbejdsløs. Han spurgte, om jeg ikke ville til Israel. Det kom ud af det blå, fortæller han.

Alligevel takkede den talentfulde sanger ja til tilbuddet efter, han havde vendt det med familien.

- Jeg spurgte da lige familien, om det var en god idé, afslører den gæve jyde.

Selv om opholdet i Mellemøsten var en oplevelse, husker ”X Factor”-sangeren også sit savn af familien hjemme i Danmark.

– Vi har et rigtig tæt bånd i familien. Det har vi altid haft. Vi facetimede, da jeg var i Israel, fastslår den 26-årige jyde, der nu igen må undvære sin far og stedmor og sine to halvsøstre Maja og Mathilde. ”X Factor” kræver nemlig, at sangerne bor i København.

Læs meget mere om Martin og de andre "X Factor"-deltagere i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold